‘Barbenheimer’ komt eraan met interview tussen Cillian Murphy en Margot Robbie voor Variety

Hoewel Hollywood echt bezig lijkt te zijn met een Barbenheimer-film, zit er ook nog een andere samenwerking aan te komen. Voor de jaarlijkse Actors on Actors-interviews van Variety zijn acteurs Cillian Murphy en Margot Robbie namelijk aan elkaar gekoppeld. Zij zullen elkaar gaan interviewen over het succes van zowel Oppenheimer als Barbie.

De term ‘Barbenheimer’ is sinds enkele maanden ontzettend populair. Het verwijst naar de gelijktijdige release van de films Barbie en Oppenheimer en maakt vaak de vergelijking tussen het roze van de film van Greta Gerwig en het duistere van de film van Christopher Nolan.

Aangezien de twee dus al maanden met elkaar worden vergeleken, leek het Variety een goed plan om de films ook echt samen te brengen. Binnenkort zullen hoofdrolspelers Cillian Murphy en Margot Robbie elkaar ook echt gaan interviewen.

Barbie en Oppenheimer

Al sinds de aankondiging van de twee films worden ze met elkaar vergeleken. Niet omdat ze op elkaar lijken, maar wel omdat ze op dezelfde dag in de bioscoop zouden verschijnen. Dat was in juli ook echt het geval, waarna de vergelijkingen maar niet ophielden.

Dat was best opvallend, aangezien beide films elkaars tegengestelde lijken te zijn. Zo gaat de film Barbie met onder andere Ryan Gosling en Margot Robbie over de bekende pop en neemt het de kijker mee in de roze wereld waarin de verschillende poppen leven. Oppenheimer is iets minder rooskleurig. Die film gaat over J. Robert Oppenheimer (Cillian Murphy), de uitvinder van de atoombom.

Actors on Actors

Om die hype wat extra aandacht te geven, heeft entertainmentblad Variety de twee samengezet voor het nieuwe seizoen van Actors on Actors. Dat is een videoreeks waarbij bekende acteurs elkaar interviewen. Elke deelnemer is daarbij om een bepaalde reden heel belangrijk geweest voor film in het jaar 2023.

In die video zullen Cillian Murphy en Margot Robbie het ongeveer een uur hebben over hun carrières, de druk die de beide releases met zich meebracht, de staking, enzovoort. Naast hen krijgen we ook nog Actors on Actors-afleveringen te zien met onder andere Paul Mescal & Natalie Portman, Greta Lee & Andrew Scott, Emma Stone & Bradley Cooper, Emily Blunt & Anne Hathaway, Halle Bailey & Rachel Zegler en Robert Downey Jr. & Mark Ruffalo.

Meer
Lees meer...