‘How I Met Your Father’ (Disney+) krijgt geen derde seizoen

De sitcom How I Met Your Father, een spin-off van How I Met Your Mother, wordt geschrapt. Hulu, dat bij ons als Star te zien is op Disney+, heeft laten weten dat de reeks geen derde seizoen krijgt.

Als sinds het controversiële einde van How I Met Your Mother in 2014 doken er regelmatig geruchten op over een spin-off van de populaire serie. In datzelfde jaar is er zelfs een pilotaflevering gemaakt van How I Met Your Dad met Greta Gerwig (bekend als regisseur van Barbie) in de hoofdrol en Meg Ryan als verteller. Discussies tussen de makers en zender CBS over de casting zorgde er echter voor dat de reeks nooit gemaakt en uitgezonden is.

Cameo’s

Uiteindelijk was het streamingdienst Hulu die twee jaar geleden die plannen dan toch concreet maakte. Toen is namelijk bekendgemaakt dat de spin-off How I Met Your Father in de maak was. De hoofdrol daarin was weggelegd voor Hilary Duff. De reeks is te zien op Disney+. Ondanks de matige reactie op dat eerste seizoen kwam er deze zomer toch een tweede seizoen. Dat werd bij het publiek iets beter onthaald, maar kon toch nooit echt de verwachtingen invullen. Ook cameo’s van Neil Patrick Harris als Barney Stinson en Cobie Smulders als Robin Scherbatsky konden de reeks niet redden.

Sinds het einde van dat tweede seizoen was er nog geen nieuwe over een eventueel vervolg, waardoor veel fans begonnen vrezen voor het einde van How I Met Your Father. Die vrees blijkt nu terecht. Verschillende Amerikaanse media melden dat Hulu heeft beslist om de stekken uit de sitcom te trekken. We zullen dus nooit weten wie echt de vader van Sophies zoon is.

Meer
Lees meer...