TikTok ontdekt zéér dubbelzinnig moment in film ‘Shrek’

Na al die jaren is Shrek nog steeds een van de populairste animatiefilms aller tijden. Ook nu worden de films nog steeds druk bekeken. En dat zorgt natuurlijk ook voor nieuwe vondsten. Want voor wie de film eerst zag als kind en nu als volwassene, lijken er toch enkele verborgen boodschappen in te zitten. Een daarvan gaat nu rond op TikTok.

Op TikTok vinden we grote onthullingenvliegtuigtipsfiltersdansjesvreemde theorieënverschillende hypesopvallende hobby’sgrappige filmpjesreceptenal dan niet gevaarlijke challenges en nog veel meer. Maar deze keer is het een opvallende ontdekking die viraal gaat op de app. En die heeft alles te maken met de film Shrek uit 2001.

Shrek

Shrek is een film die gemaakt werd aan de hand van computeranimatie, waardoor producer DreamWorks na het enorme succes in 2001 al snel tot een expert in dat vak gebombardeerd werd.

De film gaat over de groenoger Shrek, die op zijn eentje aan een moeras woont. Op een dag wil hij wraak en trekt hij samen met ezel Donkey naar Farquaad. Daar blijkt een prinses met de naam Fiona gevangen te zitten, en Shrek en Donkey doen er alles aan om haar te bevrijden. De rest is geschiedenis.

Dubbelzinnig mopje

Het is Farquaad die op TikTok nu de hoofdrol speelt. In de eerste film zit namelijk een scène waarbij Lord Farquaad tegen zijn magische spiegel praat. Daarbij vraagt hij de spiegel om een foto van Fiona, waarop hij wel zeer bizar lijkt te reageren.

Als kind merk je niets bizar op, maar als volwassene zie je hoe er iets onder het laken lijkt te bewegen. Maar het meest opvallende is de reactie van Farquaad zelf. Hij kijkt heel snel even onder het deken en geeft daarna een beschaamde gezichtsuitdrukking klaar voor de camera. “En ik dacht dat het een familiefilm was”, valt er dan ook te lezen onder de video.

@anibes._ lord farquaad rizz #shrek #shrekedit #лордфаркуад #lordfarquaad #fypシ ♬ оригинальный звук – ?ANIME CONTENT?
Meer
Lees meer...