McDonald’s lanceert nieuwe, zomerse saus

Voor fans van McDonald’s is het geen verrassing dat de fastfoodketen regelmatig een nieuwigheid lanceert. Dat is ook deze keer het geval met een zomerse Brasil saus.

De voorbije jaren zagen we McDonald’s wereldwijd regelmatig nieuwe producten lanceren op hun menukaart. Daarbij ging het onder andere over de McBaguette in Frankrijk. Die was geïnspireerd door de populaire Netflix-reeks Emily in Paris. In China dook dan weer enige tijd een wel heel bijzonder smaak voor McFlurry’s op. Het ging hierbij om een ijsje met koriandersmaak. Ook keerde recent de Chicken Bacon Onions (CBO) op sommige locaties terug.

Daarnaast zijn er uiteraard ook regelmatig speciale menu’s in samenwerking met bekende personen. Zo zagen we recent een gigantisch succesvolle samenwerking met de boyband BTS, inclusief merch. In België waren er dan weer tijdens het EK voetbal in 2021 Rode Duivels-burgers en later het Dimitri Vegas & Like Mike Menu.

Brasil

Maar nu komt McDonald’s met een veel algemenere nieuwigheid. Het gaat namelijk een volledig nieuwe saus: Brasil. Wie regelmatig naar de frituur gaat, zal die smaak ongetwijfeld daar wel al op de menukaart hebben zien staan, en mogelijk al geproefd hebben. Maar vanaf dinsdag 7 maart kan je ze dus ook bestellen in McDonald’s. Brasil is een zoete, gekruide saus met toetsen van tomaat, ananas en curry.

De Brasil saus zal niet alleen apart beschikbaar zijn voor bij je frieten. Ze wordt ook gebruik op twee verschillende soorten burgers. Het gaat hierbij in de eerste plaats om de Brasil Cheese, met rundvlees, cheddarkaas, augurk en gefrituurde uien. Daarnaast is er ook de Brasil Chicken, met een knapperige kipfilet en ijsbergsalade.

Meer
Lees meer...