Jon Bernthal keert terug als The Punisher voor ‘Daredevil: Born Again’

Jon Bernthal keert volgend jaar terug als Frank Castle, beter bekend als The Punisher. Dat doet hij in de aankomende Disney+-reeks Daredevil: Born Again. Eerder werden ook al Charlie Cox (Daredevil) en Vincent D’Onofrio (Kingpin) bevestigd voor die serie.

Er is meer nieuws over de aankomende Marvelreeks Daredevil: Born Again. Daarin zal acteur Charlie Cox terugkeren in de rol van Matt Murdock aka Daredevil. In tegenstelling tot gelijkaardige series bij Disney+ gaat het deze keer om maar liefst 18 afleveringen. Die worden verwacht in het voorjaar van 2024. Daarnaast is ook al bekendgemaakt dat de nieuwe reeks een stuk donkerder zal zijn dan de Netflixreeks rond Daredevil.

Nu komt The Hollywood Reporter met nog meer spectaculair nieuws. Zij vernamen namelijk dat Jon Bernthal zal terugkeren in de rol van Frank Castle, beter bekend als The Punisher. Dat personage is een rouwende vader en echtgenoot die een vigilante wordt die wraak wil nemen op de onderwereld en iedereen die iets te maken heeft met de dood van zijn kind en vrouw.

The Punisher

Hoe groot de rol van The Punisher wordt in Daredevil: Born Again is voorlopig niet bekend. De serie zal in de eerste plaats focussen op de strijd tussen Charlie Cox (Daredevil) en Vincent D’Onofrio (Kingpin). Beiden zullen ook al te zien zijn in Echo, dat eerder op Disney+ zal verschijnen.

Of de terugkeer van The Punisher in Daredevil: Born Again wil zeggen dat Jon Bernthal daarna ook opnieuw een eigen serie krijgt, is ook nog niet duidelijk. Voorlopig lijken daar volgens de meeste bronnen geen plannen rond te bestaan.

Meer
Lees meer...