Netflix maakt titels van vijf (!) nieuwe afleveringen van ‘Black Mirror’ bekend

In juni pakt Netflix uit met het zesde seizoen van Black Mirror. Vorige week kregen we daarvan al de eerste teaser, met enkele bekende gezichten te zien. Daarbij was het nog niet duidelijk hoeveel verschillende afleveringen er zouden komen, maar dat heeft Netflix nu wel bekendgemaakt met een nieuwe teaser met enkele foto’s uit de verschillende afleveringen.

De dystopische reeks Black Mirror keert volgende maand terug voor een zesde seizoen. Het vijfde seizoen dateert al van 2019, vier jaar geleden. In de afgelopen jaren kwam er geen nieuw seizoen van de reeks aangezien maker Charlie Brooker vond dat de echte wereld al somber genoeg was. Maar nu is het dus wel tijd voor een zesde seizoen en dat zal bestaan uit vijf afleveringen.

Black Mirror

Omdat elke aflevering van Black Mirror volledig op zichzelf staat, hebben de seizoenen van de reeks ook geen vast aantal afleveringen. Zo bestonden de eerste twee seizoenen uit drie afleveringen, verschenen er dan twee seizoenen met zes afleveringen en telde het vijfde seizoen opnieuw drie afleveringen. Het zesde seizoen zal vijf afleveringen tellen.

Black Mirror heeft nu de namen van die vijf afleveringen gelost. De eerste kreeg de naam ‘Joan in Awful’ en lijkt een cheerleader te gaan volgen. De tweede aflevering luistert naar de naam ‘Loch Henry’, terwijl de derde de naam ‘Beyond the Sea’ kreeg. Het is in die derde aflevering dat we Aaron Paul te zien zullen krijgen. Aflevering 4 luistert naar de naam ‘Mazey Day’ en de afsluiter van het zesde seizoen heet ‘Demon ’79’ en lijkt zich te gaan afspelen in de late seventies.

Het zesde seizoen van Black Mirror verschijnt in juni op Netflix. Er is nog geen exacte releasedatum bekend. Zazie Beetz (AtlantaDeadpool 2Joker), Paapa Essiedu (Murder on the Orient ExpressI May Destroy You), Josh Hartnett (Pearl HarbourPenny Dreadful), Kate Mara (House of CardsPose), Danny Ramirez (The GiftedOn My Block), Clara Rugaard (I Am Mother), Auden Thornton (This Is Us), Anjana Vasan (Killing Eve), Aaron Paul (Breaking BadWestworld) en Salma Hayek Pinault (Eternals, Hitman’s Wife) zijn al bevestigd voor dit seizoen.

Met deze tweet maakte Netflix de titels van de afleveringen van het zesde seizoen van Black Mirror bekend:

Bekijk hier nog eens de eerste teaser voor het zesde seizoen van Black Mirror:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netlix.

Meer
Lees meer...