Kris Jenner door bodyguard beschuldigd van seksueel wangedrag

Een bodyguard die van 2017 tot 2018 werkte voor Kris Jenner zegt nu dat hij het slachtoffer werd van racisme en seksisme. Daarnaast beschuldigt hij Kris ook van seksueel wangedrag door ongewenste avances te maken.

Bodyguard Marc McWilliams heeft officieel klacht ingediend tegen Kris Jenner, de mater familias van de Kardashians. Uit de documenten van de rechtbank blijkt dat het zou gaan om “ongewenste seksuele toenaderingspogingen en ander wangedrag”.

Kris Jenner

De bodyguard die van 2017 tot 2018 voor Kris Jenner en haar dochter Kourtney Kardashian werkte, klaagt de familie nu aan. Hij zou het slachtoffer zijn geworden van racisme en seksisme en zou daarbovenop te maken hebben gekregen met ongewenste seksuele avances van Kris Jenner. Specifiek zou het gaan over opmerkingen van Kris Jenner over het lichaam van de bodyguard, ongewenste aanrakingen en het tonen van delen van haar eigen ontblote lichaam.

Hij geeft ook aan dat hij Kris had geconfronteerd met het feit dat hij niet gediend was met de avances, maar dat hielp niet. Ook het beveiligingsbedrijf waarbij hij werkte greep niet in nadat hij zijn verhaal gedaan had. De bodyguard klaagt ook Kourtney Kardashian aan, daarbij gaat het om overtredingen van de arbeidswet.

Kris: “Compleet uit de lucht gegrepen”

Kris Jenner ontkent voorlopig alles. Dat laat haar advocaat weten aan de Amerikaanse media. De aantijgingen zijn volgens haar “compleet uit de lucht gegrepen”. De beschuldigingen zouden zo “absurd” zijn en “duidelijk verzonnen”. Volgens de advocaat zal het ook niet moeilijk zijn om het tegendeel te bewijzen aangezien de man buiten werkte en nooit in de woning van Kris Jenner is geweest.

Daarnaast laat de advocaat van de familie Kardashian/Jenner ook weten dat de man door het beveiligingsbedrijf ontslagen werd omdat hij meermaals in zijn wagen in slaap viel tijdens zijn werkuren.

Meer
Lees meer...