Al Pacino jaagt op nazis in nieuwe 70s-reeks ‘Hunters’

Amazon Prime Video heeft de volledige trailer gelost van de actiereeks Hunters. Daarin speelt Al Pacino een beruchte nazi-jager die voormalige Duitse officieren achternazit in het New York van de jaren ’70. De plot is deels gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Hunters is vanaf 21 februari te streamen via Amazon Prime Video.

In Hunters geeft een groep, genaamd The Hunters, zichzelf de opdracht om honderden voormalige nazi-officieren op te sporen in het New York City van 1977. De ex-Hitler-knechten smeden in het geheim plannen om in de Verenigde Staten het Vierde Rijk te stichten en Al Pacino en zijn gang willen er alles aan doen om hen tegen te houden. De groep werkt echter buiten de wet aan hun bloederige wraakactie.

Indrukwekkende cast en crew

Andere acteurs en actrices in de reeks zijn Logan Lerman, Dylan Baker, Jerrika Hinton, Greg Austin, Catherine Tate, Josh Radnor, Tiffany Boone, Saul Rubinek, Lena Olin en Carol Kane.

Hunters zal uit tien afleveringen bestaan en Jordan Peele, het brein achter succesfilms als Get Out en Us, stond in voor de productie.

Meer
Lees meer...