“Als ge één kut gezien hebt, heb je ze allemaal gezien”, de hoogtepunten van de tweede aflevering van de Slimste Mens

’t Was weer lachen, gieren, brullen vanavond in de Slimste Mens. Kevin werd voor één dag de slimste mens ter wereld, voor Kim was het helaas de laatste aflevering. Dit waren onze 6 hoogtepunten van de avond:

1. “De koning dacht dat ik Justine Henin was”

Wat als 2 tennishelden op hetzelfde moment furore maken. Dan is de kans al eens groot dat je ze verwisselt. Het overkwam ook onze vorige koning Albert.

2. “Als ge één kut gezien hebt, heb je ze allemaal gezien”

37 procent van de mannen houdt zijn ogen open tijdens het kussen. En daar is Herman Brusselmans één van. Al doet hij dit wel niet in alle situaties!

3. “Naar welke muziek luister jij tijdens het vrijen?”

Bolero van Maurice Ravel is blijkbaar een enorm geliefd muziekje om de liefde op te bedrijven. Maar als het van Kathy Pauwels afhangt, dan mag het net iets harder!

4. “Die heeft sowieso haar menostruatiepauze of zoiets”

Sommige vrouwen hebben het niet altijd zo gemakkelijk. Dat heeft ook Sociaal Incapabele Michiel al mogen merken. Daarom vroeg hij zich af wat de meest voorkomende klachten zijn tijdens hun “menostruatiepauze”.

5. Zeg niet Herman Brusselmans, maar Juan Ramires!

Kathy Pauwels heeft het blijkbaar wel voor zuiderse types. Het ideale moment om Herman Brusselmans zijn echte naam te onthullen! Zeg niet Herman Brusselmans, maar Juan Ramires!

6. De finale: Kathy Pauwels vs Kim Clijsters

Een hele aflevering lang strijden de kandidaten voor hun seconden. Maar de echte strijd om niet naar huis te moeten gaan wordt pas op het einde uitgevochten.
Meer
Lees meer...