Annelies en Joris geven hun jawoord in ‘Blind Getrouwd’: bekijk hier de romantische foto’s

Annelies en Joris geven hun jawoord in ‘Blind Getrouwd’: bekijk hier de romantische foto’s

Het derde koppel is getrouwd in ‘Blind Getrouwd’ en wij zijn nu al fan van Annelies en Joris. De liefde spatte er vanaf op hun huwelijk en ook tijdens de fotoshoot leek het alsof Annelies en Joris elkaar al jaren kennen en gewoon als normaal koppel in het huwelijksbootje stapten. 

“Ja, heel graag”, zo klonk het bij zowel Joris als Annelies in het stadhuis tijdens hun huwelijk. En ook op hun feest en de bijhorende fotoshoot was het romantiek ten top. En wij zijn nu al helemaal overtuigd dat het tussen de twee goedlachse mensen zeker goed zal komen. Ons favoriete Blind Getrouwd-koppel?

Annelies en Joris

We leerden Annelies en Joris vorige week al kennen toen Annelies nog luidop droomde van haar ‘Hugo’. Die Hugo kreeg ze niet, maar ze kreeg wel een man met een iets jonger klinkende naam, Joris. Ze hadden allebei enorm veel stress in het stadhuis, maar van zodra ze elkaar zagen, viel alles op z’n plaats. Er was een echte klik die we tot in onze huiskamers konden voelen.

VTM

Joris is alvast heel gelukkig met z’n bruid. “Annelies straalt echt een bepaald charisma uit”, laat hij weten. “Het is echt een toffe madam, ze is mega enthousiast en heel los. Ik was zo trots dat ik daar stond met haar en wou eigenlijk gewoon aan iedereen tonen: ik vind ze geweldig. Ik voelde mij zeker aangetrokken tot haar en ik voelde de connectie.”

Bij Annelies krijgen we datzelfde enthousiasme te horen. “Je kan eigenlijk al meteen zeggen dat er al een klik is, dat vind ik echt wel tof. Joris stelde me meteen op mijn gemak. Dat heb ik ook wel nodig. Ik merk dat ik soms in mijn gereserveerde serieuze cocon kan kruipen en ik voel dat hij dat kan relativeren. Joris trok me helemaal mee uit mijn comfortzone tijdens de fotoshoot. Ik had nooit durven dromen dat we zo’n positieve start zouden kennen, maar dat is mede dankzij Joris die mij zo meetrekt in het verhaal en dat vind ik aangenaam.” Horen we daar hartjes sneller slaan?

Fotoshoot

En die klik was ook duidelijk aanwezig tijdens de fotoshoot na het huwelijk. Er werd geknuffeld en gekust en de liefde was echt te voelen. Wij zijn al fan van dit koppel en hopen stiekem al dat ze ook na het programma een gelukkige toekomst tegemoet gaan samen.

Bekijk hier het eindresultaat van de fotoshoot van Annelies en Joris:

VTM
VTM
VTM
VTM
VTM
VTM
VTM
VTM

Gesponsorde artikelen