‘Blind Getrouwd’-koppels klappen uit de biecht: dit gebeurde écht tijdens de huwelijksnacht

Oew yeah, de drie koppels van Blind Getrouwd op VTM zijn intussen in het huwelijksbootje gestapt. En na het feest volgt – uiteráárd – de huwelijksnacht! Serieus, je moet het maar doen, in hetzelfde bed kruipen van de man/vrouw die je 24 uur eerder nog nooit eerder zag. Of het meteen vonken en vuur was? Daarover vertellen de koppels zélf in detail in een funny, niet op tv-getoonde video …

“Ik heb er wel aan gedacht, maar ik denk dat we op dat vlak ongeveer op dezelfde golflengte zitten”, legt Jonas uit, de 30-jarige haveninspecteur die trouwde met Inge. “Op een gegeven moment lag ik daar wel en wist ik dat ze half aangekleed naast mij lag. Toen dacht ik wel effe … oh, shit.”

Al is er zeker nog niets gebeurd tussen de twee: “Je moet je al zo aanpassen om elkaars hand vast te pakken en extra moeite doen om te kussen … Dan kan je niet verwachten dat je de eerste nacht al direct seks gaat hebben”, gaat Inge verder.

Toch even heel spannend

Al werd het op een bepaald moment wel even heel spannend: “Op een bepaald moment moest ik opstaan, maar ik durfde het licht niet aandoen”, legt Jonas uit. “Ik ben op den tast op zoek gegaan naar het toilet en zo ben ik tegen het glas van de douche gelopen (…) zo schaamtelijk. Maar dat was het spannendste moment van heel de huwelijksnacht eigenlijk.” (lacht)

Check hier ook zeker wat de rest te vertellen had over die bijzondere huwelijksnacht:

Meer
Lees meer...