Deze 10 Belgen zijn het populairst volgens Google

Welke Belg hebben we het meest gegoogeld in 2015? Hieronder vind je een lijst met de top 10! 

10. Jan Paternoster

Hij is zanger-gitarist bij The Black Box Revelation en hij nam ook deel aan De Slimste Mens ter Wereld.

9. Axelle Dauwens

Zelfverklaarde ‘redhead’ en topatleet, wat een combinatie! Oh ja, in 2015 nam ze ook deel aan De Slimste Mens ter Wereld.

8. Stan Van Samang

Hij werd door de luisteraars van Radio 2 verkozen tot Beste Zanger, en met zijn recente album Liefde Voor Publiek boekte hij enorm veel succes. Daarbij deed hij ook mee aan –je raadt het al– De Slimste Mens ter Wereld!

7. Zuhal Demir

Een sterke vrouw met een hoge positie in de politiek. En ja hoor, zij deed ook mee aan dat fameuze quizprogramma.

6. Julie van den Steen

Ze is radio-dj bij MNM, waar ze ook sidekick is voor Peter Van der Veire in De Grote Peter Van der Veire Ochtendshow.

5. Kevin De Bruyne

Aan media-aandacht heeft deze voetballer het afgelopen jaar zeker geen gebrek gehad. Hij speelt nu voor Manchester City, dat meer dan 75 miljoen euro voor hem betaalde.

4. Sam Louwyck

Misschien is dit wel de Belgische reïncarnatie van Leonardo da Vinci, want naast danser, choreograaf en acteur is hij ook zanger! Waar haalde hij de tijd dan vandaan om mee te doen aan De Slimste Mens ter Wereld?

3. Danira Boukhriss

Danira werkt al enkele jaren bij VRT. Eerst achter de schermen van Vlaanderen Vakantieland, nu journaliste en televisieverslaggever bij Het journaal. Dit is ook de laatste persoon op de lijst die meedeed aan De Slimste Mens ter Wereld!

2. Laura Omloop

Je kent ze nog als het schattige meisje dat meedeet aan de Junior Eurosong op Ketnet. Ondertussen is ze een jonge diva met enkele succesvolle platen op haar naam.

1. Loïc Nottet

Loïc werd bekend door zijn deelname aan de The Voice Belgique. Hij werd naar het Eurovisiesongfestival in Wenen gestuurd, waar hij als vierde eindigde met zijn nummer Rhythm Inside.
Meer
Lees meer...