Left Right
scrollTop top

En De Slimste Mens Ter Wereld is …


En De Slimste Mens Ter Wereld is …

Het ging tussen Michèle Cuvelier, Julie Colpaert en Peter Van de Veire, maar uiteindelijk is de Slimste Mens Ter Wereld Peter Van de Veire. Het zestiende seizoen van de quiz had een finale die bemand werd door mannen en vrouwen uit de media, maar Van de Veire kwam als winnaar uit de bus! 

Een spannende finale was het wel, maar er kan maar één winnaar zijn en dat is Peter Van de Veire!

Hoewel Michèle Cuvelier een beetje de publieksfavoriete was, bleek al vrij snel dat de finale tussen Julie Colpaert en Peter Van de Veire gespeeld ging worden. Maar zoals Otto-Jan Ham zei “brons is reserve-goud” en De Slimste Mens Ter Wereld heeft Cuvelier alvast geen windeieren gelegd.

Zowat heel Twitter stond achter de Studio Brussel-presentatrice, maar dat was helaas niet genoeg. Ze kon geen ticketje naar de finale van De Slimste Mens Ter Wereld verzilveren. Dat ging eerst naar Peter Van de Veire en toen naar Julie Colpaert.

Maar daarmee was die finale nog niet gespeeld natuurlijk. Julie Colpaert gokte zich schijnbaar eerst door de laatste vragen. Was het geluk? Spannend bleef het zo natuurlijk wel, al was het meer dan duidelijk dat Colpaert ook onder veel stress stond.

Peter Van de Veire

Uiteindelijk bleek er aan Van de Veire niet te veel te doen. Niet onverwacht. Julie Colpaert is clever, ook Michèle Cuvelier was zeker een kanshebber, maar Van de Veire beheerste het spelletje beter.

Proficiat!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  40.388.802
 • Aantal
  doden
  1.118.083
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  230.480
 • Aantal
  doden
  10.443
Duitsland plaatst Alpengebied in lockdown Icon
12:50

Duitsland plaatst Alpengebied in lockdown

Duitsland heeft Berchtesgadener Land, een regio in Beieren, in lockdown geplaatst. In de regio werden er de afgelopen week 272,8 nieuwe besmettingen per 100.000...