Left Right
scrollTop top

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ zoekt deelnemers voor nieuw seizoen


Ex on the Beach: Double Dutch
© MTV

MTV is op zoek naar deelnemers voor het volgende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Na het all-starseizoen van dit jaar, zal het volgend jaar dus opnieuw een gewoon jaar zijn, met nieuwe deelnemers. En daar kunnen jij en je exen deel van uitmaken.

Heb je altijd al eens op een eiland willen zitten vol camera’s, waar op elk moment een van je exen kan aanspoelen? Wel, dan hebben we goed nieuws voor jou, want Ex on the Beach: Double Dutch is op zoek naar deelnemers voor het nieuwe seizoen.

Ex on the Beach: Double Dutch

Het concept van Ex on the Beach: Double Dutch is nog steeds even simpel en angstaanjagend. Je zit op een eiland met een hele hoop singles, maar op elk moment kunnen je exen (of die van je nieuwe love interest) aanspoelen. En oh ja, ALLES wordt gefilmd.

Klinkt het alsnog als iets voor jou, dan kan je je nu inschrijven voor het nieuwe seizoen van het MTV-programma. Inschrijven kan via de website van MTV.

Bekijk hier de aankondiging voor het nieuwe seizoen:

GEZOCHT: sexy singles voor Ex on the beach: Double Dutch seizoen 6 ??️Denk jij dat je de beruchte Tablet of Terror kan handelen? Meld je dan nu aan ? mtv.be/eotbdd #EOTBDD

Geplaatst door MTV België op Maandag 22 juli 2019

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  677.209
 • Aantal
  doden
  20.396