Left Right
scrollTop top

YouTube-ster Landon Clifford sterft na hersenletsel


Landon Clifford en Camryn Clifford
© YouTube

Nadat hij zes dagen in coma lag, is YouTuber Landon Clifford, 19 jaar, overleden aan een hersenletsel. Dat maakte zijn vrouw bekend op Instagram. De oorzaak van het lestel is nog niet geweten.

Samen met zijn vrouw Camryn maakte Clifford YouTube-video’s op hun kanaal Cam & Fam. De video’s gingen over hoe het is om ouders te zijn op zeer jonge leeftijd. Camryn raakte voor het eerst zwanger toen ze 16 jaar was. Het koppel trouwde in 2019.

Emotionele boodschap

“Dit is niet hoe de dingen moesten gaan”, schreef zijn vrouw op Instagram. Hij was vader van twee meisjes, Delilah Rose en Collette Briar.

“13 augustus 2020 was de laatste dag van Landon als de beste vader en echtgenoot die hij kon zijn. Na de volgende 6 dagen in coma te hebben doorgebracht, stierf hij en schonk hij verschillende organen aan mensen in nood in het hele land”, vertelt de weduwe. “Hij stierf terwijl hij de levens van anderen redde. Dat is het type persoon dat hij was. Medelevend, liefdevol, attent, vriendelijk en zachtaardig. Hij was een geweldige echtgenoot en de beste vader waar die meisjes ooit om hadden kunnen vragen.”

“Dit is niet hoe de dingen moesten gaan”

“Het maakt me diep bedroefd dat ze hem nooit echt zullen leren kennen. Hij was zo jong en had zoveel meer leven te leven. Dit is niet hoe de dingen moesten gaan. Het was de bedoeling dat hij zijn volgende verjaardag zou halen. Het was de bedoeling dat hij met zijn dochters over het eiland zou lopen. Hij zou oud worden met mij. Woorden kunnen de pijn die ik voel niet beschrijven. Het enige wat ik nu kan doen, is ervoor zorgen dat onze meisjes weten hoeveel hij van ons hield. Hij kijkt vanuit de hemel op ons neer en zijn licht zal door de wolken schijnen als we naar hem opkijken. Moge hij vredig rusten.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…