Mathias Coppens belandt opnieuw op spoed na mislukt experiment van ‘Het Lichaam van Coppens’

Als je al eens naar het programma ‘Het Lichaam van Coppens’ hebt gekeken, weet je dat de broertjes Coppens van niets schrik hebben. Ze gaan vaak heel ver met hun experimenten en soms duidelijk ook te ver. Tijdens hun laatste experiment met een zelfgemaakte helikopter liep het opnieuw grondig fout waardoor Mathias Coppens op spoed is beland. Het is niet geweten hoe erg zijn blessure is, daarvoor moet je morgen om 20.35 uur kijken naar VTM.

Zelf een helikopter maken en daarmee proberen vliegen, dat is de gevaarlijke opdracht die Staf en Mathias Coppens moeten uitvoeren in de aflevering die morgen te zien zal zijn op VTM. Ze krijgen daarbij de hulp van hun oudere broer Maarten die piloot is, maar ook dat blijkt niet voldoende. Als Mathias Coppens probeert op te stijgen, loopt er iets fout waardoor hij naar de spoedafdeling van het ziekenhuis moet.

Het is nog niet bekend hoe erg zijn blessure is. Tijdens het vorige seizoen van ‘Het Lichaam van Coppens’ heeft Mathias al eens een serieuze blessure opgelopen aan zijn schouder. Hij is toen geopereerd en moest drie maanden zwaar revalideren. Hopelijk komt hij er deze keer beter vanaf.

Meer
Lees meer...