Nieuwe beelden ‘Detective Pikachu’: een pratende Pikachu met een grote mond

Nieuwe beelden ‘Detective Pikachu’: een pratende Pikachu met een grote mond

De eerste trailer van ‘Detective Pikachu’ zorgde voor heel wat ophef. De live-action versie van Pikachu was het onderwerp van zware discussies. Maar in een nieuwe teaser wordt nog meer gefocust op de pratende pokémon en vooral z’n grote mond.

Een pratende pokémon was niet eens het raarste uit die veelbesproken eerste trailer voor de aankomende film Pokémon: Detective Pikachu. Op het internet brak een ware discussie uit: heeft Pikachu een vacht of niet?

Wij vroegen het aan jullie op Facebook en jullie leken het oké te vinden:

Deadpool

Intussen zijn we de behaarde Pikachu al gewoon, maar dat ie kan praten, blijft toch raar. De nieuwe teaser, die gereleased werd tijdens de NFC-kampioenschapswedstrijd (een van de twee halve finales in de NFL) bestaat dan wel vooral uit beelden die we al in de eerste trailer te zien kregen (deze 10 pokémon konden we daar trouwens in terugvinden), toch is hij ook interessant.

In de nieuwe teaser wordt de nadruk gelegd op Pikachu en vooral z’n grote mond. Het is dan ook niet alleen de stemacteur, Ryan Reynolds, die deze Detective Pikachu doet denken aan Deadpool. Net zoals de anti-superheld lijkt ook Pikachu wel van een (ongepast) grapje hier en daar te houden. En daarbij kan natuurlijk de nodige scheethumor ook niet ontbreken …

Bekijk hieronder de nieuwe teaser van Pokémon: Detective Pikachu:

Live-action

Pokémon: Detective Pikachu is een heel belangrijke film voor producent Legendary Pictures. Het moet de eerste zijn in een lange reeks van nieuwe live-actie anime-films. Ze springen zo mee op de live-action remake-trein die Disney al een aantal jaar geleden lanceerde met Beauty and the Beast en The Jungle Book. Die waren zo’n groot succes dat The Mouse House meteen live-action versies van hun grootste animatieklassiekers bestelde. Zo zal het de komende maanden, onder andere, uitpakken met een nieuwe Aladdin en The Lion King!

Niet onlogisch dus dat ze bij Legendary Pictures ook geld zagen in live-action films van de hyperpopulaire Pokémon-franchise. Maar veel zal dus afhangen van het succes van Pokémon: Detective Pikachu, die in de zalen te zien zal zijn vanaf 10 mei 2019!

Bekijk hieronder ook nog eens de eerste lange trailer:

Gesponsorde artikelen