Opnames Keeping Up With The Kardashians (tijdelijk?) stopgezet na overval op Kim

Opnames Keeping Up With The Kardashians (tijdelijk?) stopgezet na overval op Kim

Na de ‘horrorfilm’ die zich begin deze week afspeelde in Parijs, waarbij Kim Kardashian onder schot werd gehouden terwijl de overvallers wegliepen met haar verlovingsring, worden de opnames van Keeping Up With The Kardashians tijdelijk stopgezet. Kim Kardashian is té getraumatiseerd en wil vooral even bij familie zijn. Ook op sociale media blijft het stil. 

Keeping Up With The Kardashians, de tv-serie die Kim Kardashian en co. tot wereldsterren maakte, gaat in pauze. Het is te zeggen, de opnames worden voor onbepaalde duur stilgelegd. Na de overval op Kim Kardashian-West in Parijs eerder deze week, wil de superster even met rust gelaten worden. Door het trauma wil ze nu, begrijpelijk, even tijd spenderen met familie en zonder camera’s.

Kardashian werd begin deze week overvallen in Parijs. De overvallers bedreigden haar met een geweer, tapeten haar mond dicht en bonden haar vast in de badkamer, waar ze opgesloten werd. Intussen gingen ze er met een paar miljoen euro aan juwelen vandoor, waaronder haar verlovingsring. Dat de realityster er nogal ondersteboven van is, is begrijpelijk, hoe zou je zelf zijn?

Maar dat wil dus zeggen dat er even geen opnames meer zijn bij de Kardashians. De politie zou de familie gewaarschuwd hebben dat een realityshow hebben wel degelijk een bedreiging is voor je veiligheid. Ook alle sociale media liggen even uit, of dat ook door het securityrisico komt of omdat de Kardashians nu gewoon even geen zin hebben om hun every move te Instagrammen, weten we niet.

Gesponsorde artikelen