’t Is echt: Beyoncé brengt deze maand nog nieuw album uit

Weet je nog die keer dat Beyoncé een heel nieuw album losliet op de wereld, zonder dat iemand überhaupt wist dat ze ermee bezig was? Wel, die stunt probeerde de popdiva deze maand nog eens over te doen. Helaas lekte het nieuwtje iets te snel uit, waardoor #TeamBey nu noodgedwongen bevestigt: ja, er komt een nieuw album uit op 24 november.

De eerste geruchten over een nieuwe cd staken afgelopen weekend de kop op. Zo circuleerde een foto op het internet waarop de tracklist te zien was van een special edition van Beyoncés laatste album Beyoncé, beter gekend als de verrassingscd die Queen Bey vorig jaar in december uit het niets losliet op de wereld.

De persoon die de tracklist aanvankelijk had gedeeld op Twitter, gaf echter even later toe dat het om een valse lijst ging. Maar intussen was het kwaad geschied, en gingen curieuzeneuzen ietsje dieper graven op het web.

En zo ontdekten ze tijdens hun zoektocht op Amazon U.K. en bol.com sporen van een vierdelig, platinum edition: 

Beyoncés label gaf bijgevolg toe dat BEYONCE Platinum Edition Box Set inderdaad op komst is. Het hele pakket bevat 2 cd’s en 2 dvd’s waarop haar nieuwe songs 7/11 en Ring Off te horen zijn, samen met vier nieuwe remixes van eerder uitgebrachte nummers (waaronder Flawless met Nicki Minaj en Blow met Pharrell Williams). Daar bovenop krijg je videoclips, beelden uit de Mrs. Carter Show World Tour en de Beyoncé kalender 2015.

De complete box komt uit op 24 november. Op deze dag zou normaal The Pinkprint van Nicki Minaj uitkomen, maar die release werd uitgesteld naar 15 december. Je bent Queen Bey of je bent het niet natuurlijk…

Meer
Lees meer...