‘Temptation Island’-Roshina verklapt of ze nog samen is met Karim

Temptation Island Roshina Karim
VIJF

Nu Temptation Island op z’n einde loopt, is het natuurlijk de vraag welke koppels er na de reis nog samen zijn. Van eentje zijn we zeker dat dat niet zo is (Arda en Elke), van de andere koppels was het nog onduidelijk. Maar nu heeft Roshina al verklapt of ze nog steeds samen is met Karim.

Karim en Roshina begonnen heel sterk aan Temptation Island, maar de laatste weken begonnen de twee steeds meer te twijfelen aan hun relatie. Niemand ging over de schreef, maar ze beseften allebei dat er heel wat mis was met hun relatie. Zo erg zelfs dat we twijfelden of ze wel als koppel uit Temptation zouden komen.

Nog steeds samen

Maar nu geeft Roshina in een interview met RTL Boulevard het verlossende antwoord. Ze is nog steeds samen met Karim. “We zijn gewoon verdergegaan samen en hebben ons gefocust op de toekomst.”

Ze zijn zelfs klaar voor de volgende stap in hun relatie. “Karim en ik praten nu wel heel serieus over onze relatie. Het zijn wel bewogen tijden, dus we hebben niet echt een planning. Trouwen moet natuurlijk vanuit zijn kant komen, dat weet ik niet.” En daar blijft het niet bij, want Karim en Roshina werken zelfs al aan gezinsuitbreiding. “We zijn gestopt met de pil, dus what happens, happens.” Binnenkort komt er dus misschien wel een nieuwe Temptation-baby aan.

Grigor

Grigor Temptation Island
VIJF

Roshina trok op het eiland veel op met verleider Grigor. Maar die vormde volgens haar nooit een echte bedreiging voor haar relatie. “Grigor was op papier wel echt mijn type. Maar ik heb dat ook tegen hem gezegd, dat moet dan in een setting zijn waarin hij niet beweegt en niet praat. Van zodra hij begon te praten en bewegen ging het meteen bergaf.”

Maar, zo benadrukt Roshina, dat is niet omdat Grigor homo is. “Ik vind het heel erg stom dat mensen denken dat Grigor homo is. Het is niet omdat je vrouwelijke trekjes hebt, dat je meteen een andere geaardheid hebt. Dat vind ik gewoon echt lullig, want het is niet aan andere mensen om dat te beslissen voor hem. Ik snap wel waarom ze dat zeggen. Hij is super verzorgd, hij is bezig met mode, maar dat maakt je niet gelijk van de andere kant.”

Andere koppels

Roshina kreeg ook de vraag wat ze van de andere (ex-)koppels vindt. En daaruit kwamen enkele verassende uitspraken.

Temptation Island Arda Elke
VIJF

Arda en Elke

Over Arda is Roshina heel duidelijk. “Ik vond dat echt heel zwaar om te zien. Vooral achteraf. ik ben zo goed bevriend met Elke. Ik heb nog altijd heel veel moeite ermee dat hij haar dat heeft aangedaan.” Arda ging al snel in de fout op Temptation Island en dat viel niet in goede aarde bij de vriendinnen van Elke in de andere villa.

Temptation Island Zach en Simone
VIJF

Zach en Simone

Ook over Zach en Simone heeft Roshina nog wat te zeggen. “De relatie van Zach en Simone vind ik heel raar. Ik ken Simone echt heel goed en Simone is echt een topvrouw echt een power vrouw en ze is ook heel zelfstandig. Ik snap dus niet waarom haar keuze op Zach is gevallen.”

Maar ze heeft toch ook enkele vriendelijke woorden voor Zach. “Zach is wel een lievere jongen dan wat je van hem op beeld ziet.” Om toch weer met harde woorden te besluiten. “Maar ik vind het een heel ongezonde en zelfs giftige relatie.”

Temptation Island Christian Angela
VIJF

Christian en Angela

Positiever is Roshina over Christian en Angela. “Ik denk echt dat Christian en Angela meant to be zijn. Ik snap ook niet waarom zij niet getrouwd zijn.” Daarom doet ze ook een oproep aan Christian. “Christian, pop the question, want acht jaar is te lang.”

De gsm van Melissa

Ook verklapt Roshina nog een ander sappig detail. Ze wist namelijk al langer dat Melissa een gsm had meegesmokkeld naar Temptation Island. En blijkbaar was ze niet de enige die dat doorhad. “Het begon toen Melissa op zoek was naar een oplader. Ze vroeg aan iedereen of we een oplader bij hadden. Dus op een bepaald moment dacht iedereen van ‘waarom wil je nu per se een oplader, voor je tandenborstel?’. En toen had ze mij verteld dat ze een telefoon had.”

Maar op dat moment wist Roshina nog niet waarom Melissa een telefoon bijhad. “Ik wist niet dat er ook daadwerkelijk contact was, dat heeft ze me pas op de avond van het kampvuur verteld.” En dat was de avond waarop Melissa door de productie betrapt werd. Roshina bevestigd ook dat ze nooit de kans heeft gekregen om een berichtje naar Karim te sturen. “Ik heb geen berichtje gestuurd naar Karim en hij ook niet naar mij, dus ik vind het terecht dat Gianni en Melissa naar huis zijn gestuurd en ik niet.”

Bekijk de volledige video hier.

Gesponsorde artikelen