Nieuw seizoen ‘Blind Getrouwd’ vanaf 16 februari te zien op VTM

Nieuw seizoen 'Blind Getrouwd' vanaf 16 februari te zien op VTM
Facebook

Het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd zal vanaf 16 februari iedere zondag te zien zijn op VTM. Opvallend is dat VTM het programma van maandag- naar zondagavond verschuift, en zo de confrontatie met programma’s als Twee tot de Zesde Macht aangaat. Het vijfde seizoen zal zeven weken duren.

De kandidaten zijn nog maar net voorgesteld, of VTM lost de startdatum van het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd al. Schrijf 16 februari maar alvast in jullie agenda, want vanaf dan zullen we de koppels zeven weken kunnen volgen. Dat is twee weken langer dan vorige seizoenen.

Andere aanpak

Voor dit nieuwe seizoen heeft VTM ook een aantal dingen veranderd. Zo zal onder andere Lotte Vanwezemael mee zetelen in het expertenteam, zullen de kandidaten verder en exotischer reizen en alle koppels zullen elkaar al tijdens de opnames ontmoeten. Toch blijft de grootste verandering de verhuis naar zondagavond. Die avond kiest het grootste publiek vaak voor programma’s op Een, maar met een gemiddeld kijkcijfer van ongeveer 1,2 miljoen kijkers per aflevering, zet Blind Getrouwd er een waardig programma tegenover.

Bekijk hier alle deelnemers van het nieuwe seizoen

Gesponsorde artikelen