Left Right
scrollTop top

Stem op je favoriete SpongeBob-scène en cast van SpongeBob spreekt ze opnieuw in voor nieuwe film


cast spongebob gaat bekende scènes herwerken
© ISOPIX

Nickelodeon heeft aangekondigd dat de cast van SpongeBob SquarePants virtueel zal samenkomen voor The Stars of SpongeBob Fan Favorites Special, een film met de beste scènes van de tekenfilmreeks. Dat schrijft Variety.

De animatieserie is bedacht door Stephen Hillenburg. SpongeBob SquarePants draait volledig rond het gele sponsige tekenfiguur en zijn onderzeese vrienden. In Vlaanderen verscheen de animatiereeks voor het eerst in april 2003.

Virtueel rond de tafel

Tom Kenny (SpongeBob), Bill Fagerbakke (Patrick), Rodger Bumpass (Octo), Carolyn Lawrence (Sandy), Clandy Brown (Mr. Krabs) en Mr. Lawrence (Plankton) komen allemaal samen in een virtueel groepsgesprek om zo de klassieke SpongeBob-scènes terug tot leven te brengen. The Stars of SpongeBob Fan Favorites Special zal de tekeningen bevatten van de originele afleveringen en wordt aangevuld met vernieuwde versies van de gesproken tekst.

Fans kunnen hier stemmen en hebben keuze uit een selectie van scènes. Bij het inspreken van de herwerkte scènes zal de cast ook een vernieuwde versie van het bekende SpongeBob-nummer F.U.N. inspreken. De special met nieuw ingesproken scènes komt uit op 5 juni.

Wereldbekend

Sinds de lancering in juli 1999 is SpongeBob SquarePants de afgelopen 17 jaar de nummer één animatieserie voor kinderen op tv geweest. Nickelodeon maakte in totaal al 248 afleveringen. Alle episodes zijn te zien in meer dan 170 landen en zijn vertaald in meer dan 30 talen.

Met The SpongeBob SquarePants Movie verscheen in 2004 de eerste SpongeBob-film. De tweede film, The Spongebob Movie: Sponge Out of Water, verscheen in 2015 en nummer drie, The SpongeBob Movie: Sponge on the Run, komt normaal dit jaar uit op 7 augustus.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…