Deze sneak peek uit ‘Fifty Shades Freed’ doet ons écht wat dromen

Deze sneak peek uit ‘Fifty Shades Freed’ doet ons écht wat dromen

Ook zo genoten van de eerste ‘Fifty Shades’-films? Dan kijk je vast uit naar februari, wanneer ‘Fifty Shades Freed’ in de cinema komt. De trailer gaf ons alvast een idee over de plot, maar nu krijgen we ook een eerste beeld van Anastasia in de meest belangrijke jurk van haar leven. 

Moeten we nog tekst en uitleg geven bij het Fifty Shades-fenomeen? Nee, want Vlaamse vrouwen trekken jaarlijks in hordes naar de cinema om het erotische verhaal over Anastasia Steele en haar Christian Grey verder te volgen. In december komt Fifty Shades Freed in de zalen, de derde in de reeks. En de teaser die we daarover in de bus kregen voor de feestdagen, willen we jullie niet onthouden. Opgelet: spoilers!

Ja, dat is inderdaad de trouwjurk van Ana in een mooie close-up, zodat we alvast kunnen meedromen met het fictiehuwelijk van dit jaar. Dankzij de trailer wisten we al dat de twee dit jaar in het huwelijksbootje stappen, en dat dat een trouwfeest wordt waarbij alles tot in de puntjes verzorgd wordt, is wel duidelijk. Alles moet uiteindelijk in orde zijn voor Mr. Grey.

De boeken Fifty Shades of Grey van E.L. James verkochten miljoenen exemplaren over de hele wereld, waarmee duidelijk werd dat vrouwen wel degelijk erotica lezen. Na de originele reeks schreef James ook nog een boek vanuit het standpunt van Christian Grey. De boeken kregen ook behoorlijk wat kritiek vanuit de BDSM-community, omdat ze de levensstijl niet correct zouden weergeven. Maar daar trokken de fans zich niets van aan, en dat zal met Fifty Shades Freed wellicht niet anders zijn.

De trailer nog eens bekijken? Graag gedaan.

Gesponsorde artikelen