Dit is de eerste track van Mezdi van ‘Temptation Island’ en Matsoe Matsoe … met toepasselijke titel

Dit is de eerste track van Mezdi van ‘Temptation Island’ en Matsoe Matsoe … met toepasselijke titel

Mezdi van ‘Temptation Island’ heeft vandaag samen met dj Matsoe Matsoe, bekend van het Nederlandse realityprogramma ‘Oh Oh Cherso’, Dazers en Justice Toch een single gelanceerd. Het dancenummer kreeg de toepasselijke titel ‘CheatCode’.

“We zijn allebei bezet, maar het all right. Laat me je verleiden want het kan tonight … ja, zo gaan we lekker op die CheatCode-vibe“, gaan de lyrics van de track Mezdi, Matsoe Matsoe, Dazers – Cheat Code ft. Justice Toch.

De titel is enigszins ironisch voor de debuutsingle van Mezdi na zijn deelname aan Temptation Island met zijn ex Daniëlle. De Nederlander viel in Thailand onder andere op met zijn pogingen om Tim terecht te wijzen, maar was zelf ook niet altijd even braaf.

“Het moet gewoon lekker zijn!”

Maar mede dankzij zijn bekendheid uit Temptation Island heeft hij nu een eerste single opgenomen. “We zitten bij hetzelfde booking agency en zo zijn we aan elkaar gelinkt“, legt Mezdi uit aan RTL.

“Het moet niet te diepzinnig zijn. Het moet gewoon lekker zijn, een leuk verhaal … en een beetje bewegen”, legt hij samen met dj Matsoe Matsoe uit. Benieuwd of het nummer ook in België een hit wordt.

Beluister hier Mezdi, Matsoe Matsoe, Dazers – Cheat Code ft. Justice Toch

Gesponsorde artikelen