Dit is de hartverscheurende reden waarom Rachel en Ross uit elkaar moesten in Friends

De knipperlichtrelatie van Ross en Rachel is ongetwijfeld een van de belangrijkste verhaallijnen in Friends. De twee zijn ontelbare keren uit elkaar geweest en minstens evenveel keren terug bij elkaar gekomen. Om echt compleet zot van te worden. Maar nu doet regisseur James Burrows uit de doeken waarom de twee per se zo’n moeilijke relatie moesten hebben. En de reden is eigenlijk echt wel triest. 

We were on a break!” Elke Friends-fan heeft dat zinnetje ongetwijfeld al duizend en één keren gehoord. En iedereen weet dat de relatie tussen Rachel en Ross niet bepaald simpel was. Het voortdurende afstoten en aantrekken tussen de twee is echt compleet achterhaald, want iedereen wist toch al vanaf het begin dat de twee voor elkaar gemaakt zijn?! Maar waarom konden ze dan niet gewoon een happy couple blijven doorheen de tien seizoenen?

De regisseur, James Burrows, waarvoor nu een speciale aflevering is geschreven, doet uit de doeken waarom de twee per se uit elkaar moesten gaan. “If you don’t fight, and if you don’t get angry, you have no place to go“, legt Burrows uit.

Zo zielig …

Getty Images
Tumblr

Die twee zijn nochtans zo schattig samen <3

HP
Bron: Mashable
Meer
Lees meer...