Dit is waarom Josje niet welkom was op de trouw van Karen Damen

Karen Damen geniet nog na van haar huwelijk op Ibiza vorige zaterdag. In alle geheim gaf ze er haar jawoord aan Anthony Van der Wee. Daar waren velen getuigen van, maar geen ex-collega Josje, die uit de (huwelijks)boot viel. En dat terwijl Kristel wel aanwezig was. In de talkshow ‘Van Gils & Gasten’ op zender Eén legt ze uit waarom ze niet uitgenodigd was.

“Mijn stem ligt nog ginder”, zei Karen Damen in ‘Van Gils & Gasten’ over haar droomhuwelijk op Ibiza. Ze is dan wel wat hees, toch sprak ze met plezier over haar trouw. “We zijn nog altijd op zoek naar een woord om het te beschrijven. Ik denk dat ik dat nooit zal vinden. Maar ik ben blij, ik voel me kei-getrouwd.”

Velen vroegen zich ook af waarom Josje niet op de afspraak was. Al voor het huwelijk was er veel te doen over het feit dat ze geen uitnodiging kreeg. Karen antwoordde daar heel eerlijk en gevat op: “Als je in het buitenland trouwt, is de gastenlijst sowieso wat beperkter”, zegt ze. “Het was bijna alleen familie, en een handjevol zeer goede, gezamenlijke vrienden, die ik al twintig tot dertig jaar ken.” Daar hoorde Josje dus blijkbaar niet bij.

Meer
Lees meer...