Dochter van Brad Pitt en Angelina Jolie wil een jongen zijn en start met een hormonenbehandeling

Dochter van Brad Pitt en Angelina Jolie wil een jongen zijn en start met een hormonenbehandeling

Shiloh Jolie Pitt, de dochter van Brad Pitt en Angelina Jolie, wil liever door het leven gaan als jongen. De biologische dochter wou altijd als jongen behandeld worden, maar nu gaat ze een stapje verder. De 11-jarige zou gestart zijn met een hormonenbehandeling om de transitie te vervolledigen. 

De eerste biologische dochter van Brangelina wou al van haar 4-jarige leeftijd een jongen zijn. De ouders hebben dat al lang geaccepteerd en durfden er openlijk over te praten. In verschillende interviews hebben zowel Angelina als Brad gezegd dat dochterlief liever een jongen wilde zijn. Thuis wil ze ook aangesproken worden met de naam John.

Hij, hij en nog eens hij

In 2010 vertelde Angelina in het Vanity Fair magazine dat Shiloh liever jongenskleren droeg. “Hij houdt van jongenskleren: hij wil een jongen zijn. We moesten zijn haar ook kort knippen. Hij denkt dat hij zoals zijn broers is. Brad en ik vinden niet dat wij moeten zeggen hoe hij zich moet voelen of gedragen. Hij moet zijn plaats nog zoeken en vinden wat hem een goed gevoel geeft”, zei Angelina in het interview.

Vrouwelijke vormen

De jongedame zorgt voor een mannelijke uitstraling, maar begint toch vrouwelijke vormen te krijgen. Om dit tegen te gaan, is Shiloh begonnen met een hormonenbehandeling. Volgens bronnen zou ze nog geen operaties ondergaan, maar dat is niet uitgesloten.

Oma en opa zijn tegen

Brangelina steunen de keuze van Shiloh oftewel John, maar oma en opa Pitt zijn geen fan van het idee. De grootouders zijn van mening dat de dochter iets mankeert en ze therapie moet volgen. Brad en Angelina gaan hier niet mee akkoord.

Of mensen er tegen zijn of niet, de 11-jarige kiest ondertussen helemaal zelf hoe ze zich gedraagt en hoe ze erbij loopt.

GettyImages

Gesponsorde artikelen