‘Free love Paradise’: Maak kennis met de deelnemende koppels

Met Free Love Paradise begint vanavond op VTM 2 een nieuw, opvallend datingprogramma, al is dat misschien niet helemaal het juiste woord. Het programma volgt namelijk zes jonge koppels, drie Vlaamse en drie Nederlandse, die in Mexico willen onderzoeken hoe een open relatie werkt. Maak hier kennis met de deelnemers.

Lees meer: Zes koppels onderzoeken in nieuw programma Free Love Paradise of een open relatie iets voor hen is

Robin (25) en Kéty (21)

Het Vlaamse koppel Robin en Kéty zijn één jaar samen en waren daarvoor anderhalf jaar friends with benefits. Hij is student Internationaal Business Management en zij studeert psychologie en werkt als consulent in een bruidswinkel.

Tijdens Free Love Paradise zijn er geen grenzen voor Robin en Kéty, zolang er geen gevoelens bij komen kijken. Ze willen nagaan of een open relatie iets voor hen is, omdat ze op lange termijn de spanning in hun relatie willen houden.

Gaêtan (29) en Cristina (27)

Het twee Vlaamse koppel bestaat uit drukkerijoperator Cristina en kapper met een eigen kledinglijn Gaêtan. Hun relatie kende tot nu toe een troebel verloop. Gaêtan beëindigde voor Cristina zijn vorige relatie, maar ging na twee jaar vreemd. Na een pauze van één jaar zijn ze nu opnieuw samen.

Op Free Love Paradise gaan ze op zoek naar een trio met een andere vrouw, iets wat beiden willen. Gaêtan mag van Cristina enkel met andere vrouwen experimenteren als ze er zelf bij is.

Cédric (24) en Bo (25)

Cédric Bo Free Love Paradise 2

Het laatste Vlaamse koppel is nog maar zes maanden samen, maar moet binnenkort al vier maanden zonder elkaar. Studente Tourism & Destination Management Bo gaat namelijk in het buitenland studeren en wonen. Student lichamelijke opvoeding en sport Cédric blijft dus alleen achter.

Toch willen ze hun relatie niet laten uitdoven. Daarom hopen ze op Free Love Paradise te ontdekken of een open relatie de oplossing is om die maanden zonder elkaar door te komen. Ze denken dat dit misschien wel iets voor hen is als er goede communicatie is.

Mariska (24) en Ivo (26)

Mariska Ivo Free Love Paradise

Het eerste Nederlandse koppel is al zes jaar samen. Toch kiezen ze er bewust voor om niet samen te gaan wonen. Zo hopen ze hun relatie spannend te houden. Om ook hun seksleven spannend te houden, willen ze in Free Love Paradise onderzoeken of de vrije liefde iets voor hen is. Zo hopen ze nog veertig jaar samen te kunnen blijven.

Shantie (24) en Pieter (27)

Shantie Pieter Free Love Paradise

Shantie en Pieter zijn al vijf jaar samen. Ondanks de liefde en aantrekking voor elkaar, geloven ze allebei dat je je ook tot andere mensen seksueel aangetrokken kan voelen. Daarom hebben ze zich ingeschreven voor het experiment van Free Love Paradise. Het belooft wel niet eenvoudig te worden, want de twee Nederlanders zijn allebei zeer jaloers. Toch willen ze deze grote test aangaan.

Tamara (24) en Lenny (22)

Tamara Pieter Free Love Paradise

Het laatste koppel zijn de jongste Nederlandse deelnemers. Ze kennen elkaar al vijf jaar en zijn sinds twee jaar samen. Daar hopen ze nog vele jaren bij te doen. Tamara en Lenny dromen er namelijk van om samen oud te worden en kinderen te krijgen. Om het vuur in hun relatie te behouden, willen ze op Free Love Paradise de spanning opzoeken en onderzoeken of een open relatie iets voor hen is.

Meer
Lees meer...