‘Gert Late Night’ pas terug in voorjaar 2020 en dit jaar geen ‘Gert Last Year’

VIER

Pas in het voorjaar van 2020 – waarschijnlijk in april of mei – komt Gert Late Night terug. Verhulst zijn agenda staat namelijk volgeboekt met de afscheidstour van Samson en Gert en het nieuwe programma De Battle.

Niet alleen zullen we lang moeten wachten op het gekeuvel van Gert Verhulst en James Cooke in Gert Late Night, er komt dit jaar ook geen Gert Last Year in de week voor Kerstmis. Zo was het voor de Studio 100-baas en zijn entourage onmogelijk om voor de opnames een kleine week naar de Ardennen te trekken door een overvolle agenda. Dat melden de Mediahuis-kranten.

Chateau Cupido en De Battle

Ook in januari en februari hebben Gert en James het druk, want dan spelen ze samen met Karen Damen een hoofdrol in Chateau Cupido. Dat is een theaterstuk dat in het Antwerpse Theater Elkerlyc opgevoerd wordt.

Ook heeft Verhulst het momenteel erg druk met het VIER-programma De Battle. Daarin nemen Cooke en Verhulst het op tegen Nederlanders in het grote Pop-Up Theater van Studio 100 met bewegende tribunes. Onlangs zagen we Gert nog een koorddansact doen in het programma.

Gesponsorde artikelen