Het Sterkste Netwerk: Joy laat ons binnengluren in de slaapkamer van Ruben Van Gucht

Het moest er ooit van komen: een programma dat via de sociale media wordt gemaakt. En wie anders dan Joy Anna Thielemans konden ze kiezen om de presentatie te verzorgen. Sinds gisteren is ze met haar eerste kandidaten van Het Sterkste Netwerk op het strand van Zeebrugge neergestreken. En terwijl Astrid Bryan en Ruben Van Gucht onophoudelijk tweeten, legde Joy haar eigen smartphone zowaar even opzij om ons een rondleiding op de set te geven.

Ze konden geen grotere tegenpolen vinden dan Astrid Bryan en Ruben Van Gucht, maar de drang om deze eerste aflevering te winnen is bij allebei groot. Gedurende drie dagen leven ze in een container met hun neus achter een computerscherm. Big Brother in the social age. Eigenlijk kan je nog voor de uitzending komende maandag al heel wat te weten komen, gewoon even de sociale media checken. De deelnemers van Het Sterkste Netwerk hebben dan ook onze hulp nodig om hun opdrachten tot een goed einde te brengen. Ze krijgen zelfs geen eten van de productie, dat mag je hen zelf gaan bezorgen. Gelukkig was dat voor Astrid Bryan en Ruben Van Gucht alvast geen probleem.

In deze containers moeten Astrid en Ruben nu drie dagen wonen

Hey girls! Joy laat ons even binnengluren in de slaapkamer van Ruben Van Gucht

Joy overdrijft niet, ze amuseert zich echt rot. On top of the world!!

Jump for Joy!

Naar beneden komen gaat iets minder elegant …

Iemand anders zien tweeten en zelf niks doen, het kriebelt toch een beetje

Gelukkig komen er tijdens de opnames veel fans op bezoek

En daar hoort natuurlijk een selfie bij

Astrid en haar smartphone zijn intussen onafscheidelijk geworden

Zelfs in de slaapkamer wordt er druk getweet

Gelukkig vergeet Ruben tussendoor niet te eten

Zijn schoenen is hij echter wel vergeten

Voetbalmatch

Ook de komende twee dagen staat er nog heel wat te gebeuren. Het eerste punt is gisteren al verdiend: Astrid en Ruben zijn op zee gedropt en moesten zo snel mogelijk aan de kust geraken – we verklappen niet wie die race won, maar op de sociale media kan je het antwoord misschien al vinden. Het tweede punt verdienen ze door te skypen met een bekend persoon. Wie de persoon met de meeste volgers aan de lijn krijgt, wint. Ruben had zijn zinnen al gezet op Barack Obama, benieuwd of Washington straks met het strand van Zeebrugge gaat skypen.

Morgen organiseren de deelnemers een voetbalwedstrijd in Torhout en daarvoor zijn ze op zoek naar goede voetballers. Thibaut Courtois deelt een shirt uit en de opbrengst van de wedstrijd gaat naar Kom Op Tegen Kanker.

Ruben heeft intussen geluisterd naar de gouden raad van Joy: meer filmpjes van zichzelf!

Het Sterkste Netwerk – maandag om 20u35 op één

Je kan de spannende strijd op Twitter volgen via #hetsterkstenetwerk, of je volgt Astrid Bryan, Ruben Van Gucht, Joy Anna Thielemans of Het Sterkste Netwerk.
Meer
Lees meer...