Left Right
scrollTop top

In februari op Netflix: een mensenetende Drew Barrymore, de terugkeer van David Brent én de start van de allereerste spelshow


In februari op Netflix: een mensenetende Drew Barrymore, de terugkeer van David Brent én de start van de allereerste spelshow

Ligt de agenda klaar? Dan kunnen we je alvast een paar dagen of weekends aanraden om vrij te houden, want in februari komen er weer een aantal knappe nieuwe titels op Netflix! 

1. Santa Clarita Diet – Original Series (3/2)

Wat Santa Clarita Diet precies wordt, daar zijn we hier nog altijd benieuwd naar. Feit is dat Santa Clarita Diet toch minstens een soort van zombiereeks wordt, want Drew Barrymore speelt een vrouw die transformeert in een zombie en zichzelf dient te voeden met mensenvlees. Jep.

2. David Brent: Life On The Road – Film (3/2)

David Brent, dat is die klier die vooral zichzelf heel erg geweldig vond en daarmee The Office – nu al meer dan tien jaar geleden – tot legendarische televisie maakte. Van tijd tot tijd bleef Ricky Gervais de geruchten over een terugkeer van David Brent voeden en afgelopen zomer was het dan zover. Wat bleek: David Brent had een carrièreswitch gemaakt, van bedrijfsleider tot rockgod. David Brent: Life On The Road was hier nog niet te zien, maar komt nu op Netflix zodat we onze huiskamer kunnen omtoveren tot rocktempel. Live fast, die young.

3. Imperial Dreams – Netflix Original Film (3/2)

Sundance Festival, het festival van de onafhankelijke film, is het festival waar Netflix traditioneel de beste koopjes kan doen. Deze Imperial Dreams beleefde daar zijn première op de editie van 2014, maar krijgt nu de kans om een breder publiek te bereiken via Netflix. In Sundance won deze film de Best Of Next!-prijs, uitgereikt door het publiek.

John Boyega – ondertussen bekend van The Force Awakens – speelt in Imperial Dreams Bambi, een 21-jarige vader die net is vrijgelaten uit de gevangenis en zijn leven om wil gooien door over zijn ervaringen te schrijven. De moeder van zijn kind is ondertussen eveneens in de gevangenis beland en dus moet hij eerst zijn zoontje weg zien te krijgen van de drugsdealende oom die inmiddels voor hem is gaan zorgen.

4. Chef’s Table S3 – Netflix Original (17/2)

Netflix

De veelgeprezen Netflix Original Chef’s Table keert in februari terug met het derde seizoen. Er zijn reeds twee seizoenen van deze culinaire reeks verschenen, plus een seizoen over de Franse keuken. In seizoen 3 van Chef’s Table worden wederom zes chefs over de hele wereld bezocht.

5. The Ultimate Beastmaster – Spelshow – Netflix Original (24/2)

Wie eens gekke televisie wil zien: op 24 februari lanceert Netflix hun allereerste spelshow met Sylvester Stallone als host en het wordt dan ook geen show voor doetjes. Het enige wat telt is alle uitdagers vernietigen! 108 uitdagers uit zes verschillende landen (Duitsland, Brazilië, Japan, Mexico, Zuid-Korea en de Verenigde Staten) strijden in de fysiek zwaarste competitie ter wereld. Slechts een van hen kan de ‘The Ultimate Beastmaster’ worden.

6. I Don’t Feel At Home In This World Anymore – Netflix Original Film (24/2)

Ook meegenomen vanuit Sundance, maar wel dit jaar: I Don’t Feel At Home In This World Anymore.

De film draait rond de ongelukkige Ruth die bij thuiskomst ontdekt dat dieven er vandoor zijn gegaan met haar zilverwerk en haar laptop. Aangezien ze geen vertrouwen meer heeft in zowel de politie als de mensheid, besluit ze zelf op onderzoek uit te gaan. Ze krijgt hulp van haar grillige buurman, gespeeld door Elijah Wood. De twee weten de laptop uiteindelijk te traceren en belanden in een gevaarlijke onderwereld, waar ze oog in oog komen te staan met de daders.

Voor zijn regiedebuut liet Macon Blair zich naar eigen zeggen inspireren door onder meer de gebroeders Coen.

7. Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword Of Destiny – Netflix Original Film (26/2)

Alles komt terug, zelfs Crouching Tiger, Hidden Dragon. De originele film dateert al uit 2000, toen de martial arts dankzij The Matrix op het hoogtepunt van hun populariteit waren. In Sword Of Destiny, de sequel op CTHD, keert Shu Lien terug naar de openbaarheid na jarenlang in afzondering en eenzaamheid te hebben geleefd. Het is haar immers ter ore gekomen dat Green Destinty, het zwaard van haar overleden geliefde Li Mu Bai, gespot is in Peking.

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…