‘La Casa de Papel’ krijgt nieuwe teaser met boodschap van El Profesor

La Casa de Papel keert binnenkort terug met het vierde deel. Op vrijdag 3 april 2020 komen we te weten hoe het nog verder gaat met El Profesor en zijn kompanen met “stedelijke namen”. We kregen de laatste weken al enkele video’s te zien van agente Alicia Sierra, maar nu krijgt ook El Profesor het woord.

Het derde deel van La Casa de Papel eindigde razend spannend. Nairobi werd in de val geluisd en Raquel/Lisbon werd dan toch niet neergeschoten. Gelukkig moeten we niet lang meer wachten op het vervolg, want over precies een maand staat het vierde deel van de reeks op Netflix. En daarvan hebben we nu een nieuwe teaser gekregen.

Por Nairobi. Por Lisboa. Por la verdad.

La Casa de Papel is het vierde deel nu al een tijdje aan het teasen met videoboodschappen van de inspecteur Alicia Sierra. Zij riep het volk op om hun rug te keren tegen de beweging van El Profesor. Maar deze keer kaapt El Profesor de boodschap van de inspecteur. En hij klinkt strijdvaardiger dan ooit tevoren.

“Dit is een boodschap van het verzet”, zo begint El Profesor. “De politie is gestart met een actie om ons in diskrediet te brengen. Zij zijn degene die geweld gebruiken als hun middel. Zij hebben velen van ons gekidnapt, gefolterd en misbruikt. Ze hebben onze kinderen als lokaas gebruikt. Ze kunnen niet anders dan liegen, omdat hoewel ze ons aangevallen hebben met alles wat ze hebben, ze nog steeds niets bereikt hebben. Laat hen je niet misleiden. Wij willen dat de waarheid aan het licht komt. Voor Nairobi. Voor Lisbon. Voor de waarheid.”

Het is dus duidelijk. De strijd tussen de politie en het verzet is nog niet gestreden. Wij tellen alvast de dagen af tot 3 april.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix

Meer
Lees meer...