‘La Casa de Papel’ lost teaser voor officiële trailer

De populaire Spaanse reeks La Casa de Papel keert op 3 april terug met het vierde deel. Het belooft opnieuw een spannend seizoen te worden na het bloedstollende einde van het vorige deel. En heel binnenkort gaan we eindelijk te weten komen wat er ons in dat seizoen te wachten zal staan.

Op 3 april keert La Casa de Papel eindelijk terug naar Netflix. We zullen dus eindelijk te zien krijgen hoe het nog verder gaat met de overname van Banco de España. Na heel wat korte teasers en de hilarische YouTube-carrière van inspecteur Sierra, is er nu een extra teaser die de trailer aankondigt.

Teaser voor de trailer

Het lijkt misschien wat overbodig, maar info is info. Morgen krijgen we de officiële trailer van het vierde deel van La Casa de Papel. Dat werd aangekondigd via Twitter. Het account van de reeks antwoordde op een vraag van een fan. De fan, Lynn, zat duidelijk vol spanning te wachten op de trailer, want ze tweette: “WAAR IS DIE TRAILER?”, ja, in all caps.

Gelukkig werd ze al snel uit haar lijden verlost door een antwoord van het officiële Twitteraccount van de reeks. In die tweet deelde de reeks een gif die niet duidelijker kon zijn. Op de gif zien we namelijk El Profesor ijsberen, maar achter (en een beetje voor) hem staat te lezer “Trailer. Mañana. Tomorrow. Amanhã.” We krijgen morgen dus eindelijk de officiële trailer voor deel vier van La Casa de Papel te zien. Alles wat we al weten over het vierde seizoen lees je hier.

Bekijk hier nog eens de teaser met El Profesor:

Hier vind je onze top 50 met de beste reeksen op Netflix

Meer
Lees meer...