Left Right
scrollTop top

‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’: ‘Bar Nazar’ of ‘Vuur’ moet sluiten, dit mag je verwachten


Mijn Keuken Mijn Restaurant 22 oktober 2020
© VTM

In ‘Bar Nazar’ of ‘Vuur’ wordt de laatste service voorbereid. Sergio Herman en Marcelo Ballardin gaven deze twee restaurants een nominatie voor een herkansing. In beide restaurants maken ze zich nog een laatste keer klaar. Daarna beslissen Loïc Van Impe, Piet Huysentruyt, Anne-Sophie Breysem en Sofie Dumont welk restaurant verder kan strijden voor 50.000 euro en welk restaurant als eerste de deuren moet sluiten. De concurrerende zaken ‘Pinocchio’ en ‘Pistache’ zijn alvast zeker van een volgende ronde. Wie afvalt, zien we op donderdag 22 oktober om 20.40 uur op VTM.

VTM

De jury bezoekt eerst ‘Bar Nazar’ in Mechelen. Lorenzo en Ayse zijn vastbesloten er alles aan te doen om ‘Bar Nazar’ open te houden en Ayse somt alvast de belangrijkste aandachtspunten op: “To do voor vandaag: niet teveel zeuren, communiceren, lief zijn, duidelijke instructies geven.”
Het koppel heeft alvast één opsteker om hun dag mee te beginnen: tijdens hun vorige service beloonden de gasten hen met een topscore van 8,8 punten. Ze hebben daarenboven goed geluisterd naar de opmerkingen van Sergio en Marcelo en besluiten risico’s te nemen en last minute het voorgerecht nog te pimpen.

Mira en Anne-Sophie

VTM

Ook Mira en Anne-Sophie scoorden bij hun laatste service uitstekend bij hun gasten. Ze kregen een score van 8,7 punten, een cijfer dat hen veel vertrouwen geeft voor het jurybezoek. Mira bezwijkt niet onder de stress: “Wij hebben heel erg het gevoel dat we een mooie prestatie hebben geleverd tot hiertoe en als we deze nominatie niet overleven, dan is het echt met opgeheven hoofd want we did it!”

Geen druk in Oostende en Hasselt

In Oostende is er donderdag geen druk. De tweelingzussen Deborah en Jasmina zijn al zeker van hun plaats in de halve finale en leveren een perfecte service af.

Ook in Hasselt zijn Pino en Claudia in hun nopjes met hun plaats in de halve finale. En ze hebben ook nog hun score verbeterd: van 8,4 naar 8,6 punten. De service verloopt vlekkeloos en er staat nog een verrassing op het programma: er wordt een heus huwelijksaanzoek gedaan tussen twee gasten.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.750.988
 • Aantal
  doden
  1.409.160
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  561.803
 • Aantal
  doden
  15.938