Mysterieuze lucht gespot boven Antwerpen

Verschillende bronnen getuigen dat ze vreemde wolken zagen boven Antwerpen vandaag. Het lijkt erop dat de lucht elektrisch geladen is en zich als een golf van stroom voortbeweegt. Op straat lokt het fenomeen heel wat bezorgdheid uit.

Update: ondertussen weten we dat het om een coole promostunt gaat van FOX. Voor welke serie, ontdek je hier.

Omstreeks 10 uur vanmorgen meldden meerdere getuigen een mysterieuze lucht in het centrum van Antwerpen. “Het leek alsof er licht door de lucht stroomde”, vertelt studente Hannelore W. Zij was op weg naar haar les aan de universiteit toen ze de bizarre lucht opmerkte. “Het zag eruit als een knappe lichtshow, maar toch ook een beetje verontrustend. Wie doet zoiets?”

Ook Youssef A. merkte vanmorgen iets bijzonders aan de lucht. “Het lijkt wel een kruising tussen het noorderlicht en een soort zandstorm”, zegt hij. “Zou dit met de klimaatveranderingen te maken kunnen hebben?” Enkele omstaanders konden volgende beelden filmen:

https://www.instagram.com/p/B4J9yWiDqoj/

Voorlopig is het nog niet duidelijk wat dit fenomeen kan zijn en krijgen we ook geen reactie van de meteorologische diensten. Ook in Berlijn, Amsterdam en Istanbul kwamen soortgelijke meldingen binnen. Deze wolkenformatie is nog nooit eerder waargenomen en kwam tot hiertoe enkel voor in sciencefictionfilms of – boeken.

Meer
Lees meer...