Niecy Nash over huwelijk met Jessica Betts: “Ze is de mooiste ziel die ik ooit heb ontmoet”

Niecy Nash
ISOPIX

Amerikaans actrice Niecy Nash, Delores Wise uit When They See Us, trouwde begin deze maand met zangeres Jessica Betts. Dat nieuws kwam totaal onverwacht voor fans van de twee. Hun relatie was nooit eerder openlijk bevestigd en Nash praatte nooit over haar geaardheid.

En nu geeft Niecy Nash in een interview met People meer uitleg over haar gevoelens en huwelijk. “Mijn huwelijk heeft absoluut niets te maken met haar geslacht en het heeft alles te maken met haar ziel”, zegt Nash.

“Wie ik ben”

De actrice trouwde in 2011 met Jay Tucker, maar in 2019 vroeg ze de scheiding aan. En toen veranderde er iets vooor Nash. “Ik hield van haar voordat ik verliefd op haar was, omdat ze zo’n bijzonder persoon is”. Maar we begonnen elkaar te zien op een manier die we nooit eerder hadden gehad. Soms word je zo gebroken door liefde dat je ervoor wegrent. Ik heb geleerd dat je altijd ruimte moet houden voor magie, omdat het op elk moment kan gebeuren.”

Betts en Nash waren al langer vrienden, maar vroeger had ze nooit gedacht een relatie te hebben met de zangeres. “Ze is de mooiste ziel die ik ooit in mijn leven heb ontmoet”, zegt Nash. “Ik heb mijn hele leven mijn seksualiteit niet onderdrukt. Ik hou van wie ik liefheb. Ik ben twee keer getrouwd en ik hou van die mensen. En vandaag houd ik van deze persoon. Ik heb alles gedaan wat ik wilde doen op mijn eigen voorwaarden en op mijn eigen manier. keuze nu in een partner heeft niets te maken met wie ik altijd ben geweest. Het is een kwestie van wie ik op dit moment ben.”

Liefde Overwint

Het koppel trouwde op 29 augustus in hun huis in Ventura County, Californië. Alle gasten droegen mondmaskers met de slogan #LoveWins (Liefde Overwint). “Ik heb niet het gevoel dat ik met mijn huwelijk uit de kast kom, maar eerder dat ik in mezelf ga en eerlijk ben over wie ik liefheb. En ik beperk mezelf niet tot hoe die liefde eruit hoort te zien.”

Nu genieten Nash en Betts vollop van het getrouwde leven en hun toekomst samen. “Ik leg mijn voeten omhoog, ik kijk naar de oceaan en ik heb de grootste liefde van mijn leven in mijn periferie. Ik zou niet gelukkiger kunnen zijn.”

Gesponsorde artikelen