Olivia verdwijnt tijdelijk uit ‘Thuis’ wegens theateropleiding in Londen

Actrice Moora Vander Veken, beter bekend als Olivia, zal even niet te zien zijn in Thuis. Ze volgt momenteel opleidingen in Londen waar ze zich laat inspireren om later met nieuwe bagage terug te keren. Al sinds 2014 speelt Moora de rol van Olivia, maar die zal ze een jaartje on hold zetten. Ze is intussen volop begonnen aan haar masterclasses in screen acting in Londen.

“In Londen zijn er heel wat hoog aangeschreven theateropleidingen”, zegt Vander Veken in een persbericht. “Ik wil als persoon en ook als actrice groeien. Even afstand nemen van het dagdagelijkse en de tijd nemen om verder te ontwikkelen.” 

vrt

“Ik heb mij al laten onderdompelen in de cursussen en opleidingen die gegeven worden door de beste acteurs en docenten uit Engeland. Een droom die uitkomt! Enkele maanden keihard leren en me laten inspireren om daarna met al die extra bagage terug naar Vlaanderen te komen.”

“Draad terug oppikken”

vrt

Olivia vertrekt dus, maar zal later terugkomen. Hoe deze verhaallijn precies zal lopen, weten we nog niet. “Ik ben heel blij dat de producers van Thuis me die tijd gunnen en de kans geven”, zegt Vander Veken nog. “En ja, het is echt wel de bedoeling om na dat kleine jaar de draad terug op te pikken als Olivia in Thuis.”

Meer
Lees meer...