Opnames van ‘Stranger Things’ seizoen 4 binnenkort van start

Stranger Things seizoen drie doet heel wat Netflix-kijkers schuimbekken. Het is dus niet al te gek dat de producers zo snel mogelijk een vierde seizoen willen maken. De opnames zouden in oktober 2019 al van start gaan.

Volgens de entertainmentwebsite Production Weekly verschijnt het vierde seizoen van Stranger Things eind 2020 op Netflix. Dat is rond de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Erg gepast, want in de laatste aflevering van seizoen drie vraagt hoofdrolspeler Mike aan Eleven om op bezoek te komen met Thanksgiving. Ook actrice Cara Buono, die Karen Wheeler in de reeks vertolkt, heeft gezegd dat het filmen binnenkort weer van start gaat.

https://www.youtube.com/watch?v=XcnHOQ-cHa0

Verhaallijn al zo goed als af

De makers Ross en Matt Duffer hebben nog niets officieel bevestigd, maar ze weten al precies welke richting ze uit willen met het verhaal: “We willen ons niet in een hoek schrijven. We hebben daarom al in een vroeg stadium discussies met het schrijversteam om ervoor te zorgen dat we dezelfde richting op gaan. We weten nog niet alles, maar wel de grote lijnen.”

Ook producer Shawn Levy had iets te vertellen: “We hebben al een duidelijk beeld wat er zal gebeuren in het vierde seizoen. Dit seizoen gaat er absoluut komen en het is heel goed mogelijk dat er daarna nog een seizoen volgt.”

Hawkins verlaten?

Eerder lieten de scenaristen in het tijdschrift Entertainment Weekly al weten dat ze Hawkins misschien gaan verlaten: “Het grootste wat gaat gebeuren, is dat we langzaamaan een beetje meer vertellen.”

Netflix
Meer
Lees meer...