‘Orange Is The New Black’ maakt releasedatum laatste seizoen bekend

Orange Is The New Black seizoen 7
Netflix

Netflix heeft de releasedatum voor het zevende en laatste seizoen van Orange Is The New Black bekendgemaakt. Dat deed de streamingdienst in een nieuwe trailer. Fans van de gevangenisserie moeten nog maar twee maanden geduld hebben en dan zullen ze weten hoe de reeks eindigt. 

Na Game of Thrones komt er dit jaar nog een populaire reeks definitief tot een einde. Netflixtopper Orange Is The New Black is in juli toe aan het zevende en laatste seizoen. Voor dat laatste seizoen heeft Netflix nu een teaser en de precieze startdatum bekendgemaakt.

Orange Is The New Black seizoen 7

In de teaser krijgen we nog geen echte beelden uit de reeks te zien. Wel zien we de actrices uit Orange Is The New Black die op de set (in de schminkstoel, in de kleedkamer of tijdens een pauze) de iconische intro van de reeks zingen. Wij kunnen het alvast niet laten om mee te zingen. “The animals, the animals, trapped, trapped, trapped ‘till the cage is full …

Op het einde van de teaser krijgen we eindelijk de releasedatum van het nieuwe seizoen te zien. Die staat gepland voor 26 juli. Op die dag zullen dus meteen alle afleveringen van het laatste seizoen verschijnen op Netflix.

Bekijk hier de trailer voor het laatste seizoen van Orange Is The New Black:

Orange Is The New Black is een van de reeksen in onze top 50 met de beste series op Netlix. De volledige lijst vind je hier.

Gesponsorde artikelen