Record voor ‘De Mol’: iedereen wil meedoen editie 2020

Wie is de mol? Het is de vraag die honderdduizenden Vlamingen wekenlang bezighoudt. Dit jaar kwam Elizabet uit de rook opdoemen, tot ontstentenis van de Axel- en Basbelievers. Meteen na de laatste aflevering kon je je inschrijven voor de volgende reeks en daarmee heeft VIER een nieuw record te pakken.

Dacht jij dat je een betere mol kon spelen dan Elisabet? Veel VIER-kijkers dachten tot op het allerlaatste moment van De Mol 2019 dat alle tips en hints naar Bas of Axel wezen en kwamen bedrogen uit. Elisabet loog en molde dat het een lieve lust had, zodra ze wist dat ze de bedrieger van het spel mocht spelen.

Blijkbaar denken genoeg Vlamingen dat zij dat beter kunnen of dat ze genoeg menselijk inzicht hebben, want de inschrijvingen voor De Mol 2020, die van start gingen meteen na de uitzending, hebben hun eigen record gebroken.

Er zijn dit jaar maar liefst 14.021 inschrijvingen binnengelopen om met Gilles De Coster en negen onbekenden naar het buitenland te trekken. Dat zijn er nog eens een pak meer dan het jaar ervoor: toen waren er elfduizend gegadigden. Voor seizoen 2017 van De Mol waren er 10.000 inschrijvingen. Het eerste jaar dat De Mol opnieuw gelanceerd werd, wilden 3.000 mensen hun kans wagen.

Ben je er dit jaar niet bij: geen zorgen dus, de competitie is duidelijk héél fel voor De Mol 2020.

Meer
Lees meer...