Dit zijn de eerste 3 juryleden van ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Dit najaar is het weer tijd voor een nieuw seizoen van De Slimste Mens ter Wereld, het achttiende al ondertussen. Ondanks de coronacrisis zijn de voorbereidingen op dat seizoen al volop aan de gang. Tijdens Gert Late Night op VIER kwamen we zelfs te weten welke drie bv’s al zeker in de jury zullen zetelen.

VIER heeft er de laatste jaren een gewoonte van gemaakt om primeurs over hun andere programma’s aan te kondigen in de talkshow Gert Late Night. Zo kwamen we daar vorige maand al de eerste twee deelnemers te weten voor het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. Viroloog Marc Van Ranst krijgt na elf jaar een herkansing en Marie Verhulst zal na vader Gert en broer Viktor de eer van de familie proberen verdedigen.

Gert, James en Kat

Deze keer maakten Gert Verhulst en James Cooke de eerste drie bv’s bekend die in de jury zullen zitten van De Slimste Mens ter Wereld. Uiteraard zijn James en Gert daar zelf opnieuw bij. Maar er is ook een nieuwe naam want Kat Kerkhofs zal voor het eerst zetelen in de jury. De vriendin van voetballer Dries Mertens, die al een tijdje zelf voor VIER en VIJF werkt, klonk alvast heel enthousiast. Wanneer het seizoen exact op tv te zien zal zijn, is wel nog niet geweten.

Bekijk hier het fragment uit Gert Late Night

Meer
Lees meer...