Left Right
scrollTop top

Ashley Tisdale maakt zwangerschap bekend


Ashley Tisdale
© Isopix

Ashley Tisdale is zwanger van haar eerste kindje. De actrice, die we vooral kennen als Sharpay uit de films van High School Musical maakte het nieuws zelf bekend met een schattige foto op Instagram.

Actrice Ashley Tisdale, die bekend werd door haar rollen in High School Musical en The Suite Life on Deck, is voor de eerste keer zwanger. Ashley deelde twee foto’s samen met haar man Christopher French en daarop is haar groeiende buikje al duidelijk te zien.

Ashley Tisdale

Ashley Tisdale trouwde in 2014 met haar vriend Christopher French. Christopher is een componist en maakt vooral muziek voor televisieshows en films. Het echtpaar werkte al samen voor de serie Young & Hungry. Ashley was producer voor die reeks en Christopher maakte de intro.

Daarnaast kan je Christopher natuurlijk ook kennen van het YouTubekanaal van Ashley, waarop hij regelmatig verschijnt. Zo maakt het muzikale koppel vaak covers van bekende nummers.

Reacties

Verschillende collega’s van Ashley reageerden al enthousiast op het nieuws. Zo liet Vanessa Hudgens (Gabriella uit High School Musical) weten: “Gewoon de schattigsten!”. Ze liet ook een reactie achter op de Instagram van Christopher, daar klonk het: “Ik ben zo blij voor jullie. Proficiat!”

Ook Lea Michele (Rachel uit Glee), die zelf recent mama werd, reageerde op de aankondiging van Ashley: “Ik ben zo blij voor je, babe. Je gaat de beste mama ooit worden!” Ashley en Lea zijn goede vriendinnen en ook zij is regelmatig te zien op het YouTubekanaal van Ashley.

Bekijk hier de aankondiging van de zwangerschap van Ashley Tisdale en Christopher French:

Ook Christopher deelde een foto op Instagram om de zwangerschap aan te kondigen:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  44.474.616
 • Aantal
  doden
  1.173.928
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  368.337
 • Aantal
  doden
  11.170