Left Right
scrollTop top

Autoriteiten gaan uit van overlijden actrice Naya Rivera


Naya Rivera
© Isopix

De 33-jarige actrice Naya Rivera verdween gisteren nadat ze met een bootje was gaan varen op Lake Piru in Californië. Haar zoontje dat mee op de boot zat werd teruggevonden op de boot, maar van Naya was geen spoor. Vandaag wordt er opnieuw gezocht naar de actrice, maar de autoriteiten geven aan dat ze zoeken naar een lichaam en dus niet denken dat ze de actrice levend zullen terugvinden.

Naya Rivera had samen met Josey, haar zoontje van 4 jaar oud, een bootje gehuurd om een namiddag door te brengen op Lake Piru. Na enkele uren dobberen, zag het personeel van het bootverhuurbedrijf dat het bootje van Naya en haar zoon op drift was en contacteerden ze de politie. Op het bootje werd het zoontje van Naya teruggevonden. Hij was aan het slapen en droeg een reddingsvest. De reddingsvest van Naya lag ook in de boot, maar van Naya zelf was geen spoor.

Gaan zwemmen

Het zoontje van Naya vertelde aan de hulpdiensten dat zijn moeder ging zwemmen maar niet meer boven water kwam. Daarop startten de hulpdiensten meteen de zoektocht naar de actrice, maar die moest al na enkele uren gestaakt worden, aangezien het donker werd.

Ondertussen is er een nieuwe dag aangebroken in Californië en is de zoektocht naar de vermiste actrice hervat. Al is het doel van de zoekactie wel veranderd.

“Waarschijnlijk overleden”

De politie spreekt nu van een “recovery operation“, waarmee gedoeld wordt dat er nu gezocht wordt naar een lichaam en men er dus van uitgaat dat de actrice overleden is. Ze is dan ook al meer dan 24 uur vermist, waardoor er nu uitgegaan wordt van het ergste.

Naya Rivera was al sinds jonge leeftijd actief als model en actrice, maar werd vooral bekend voor haar rol als Santana in de populaire reeks Glee.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.160.472
 • Aantal
  doden
  1.396.267
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  559.902
 • Aantal
  doden
  15.755