‘Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home’: de boeren openen hun brieven

De nieuwe zoektocht van zes Vlaamse boeren naar hun grote liefde kan bijna beginnen. Maandag zien we in Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home hoe Veerle, Bart, David, Tristan, Frits en Dries zich door de vele brieven, pakjes én persoonlijke videoboodschappen wurmen op zoek naar een potentiële partner.

Na enkele jaren in het buitenland zorgde de coronacrisis ervoor dat An Lemmens en Dina Tersago dit jaar terug in eigen land boeren zullen koppelen. We maakten eerder al kennis met de zes kandidaten van Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home: Veerle, Bart, David, Tristan, Frits en Dries. En nu maandag horen we voor het eerst iets van de vele geïnteresseerden in het zestal.

Veerle

Het programma begint meteen met een heuse stunt, want de boeren komen – hoe kan het ook anders – met hun tractor naar de gebouwen van VTM. Daar worden ze eerst meegenomen voor een heuse movie night in open lucht. Deze keer wel geen echte film, maar wel de vele videoboodschappen die het programma de voorbije maanden heeft ontvangen van geïnteresseerden.

Na die aangename verrassing is het tijd om de brieven en pakjes te bekijken … en dat zijn er heel wat. Veerle komt toe in de studio met klein oogjes omdat er zojuist drie merries zijn bevallen op haar paardenpension. “Maar ik denk dat de zwaarste bevalling nu nog moet komen, me door de berichten worstelen en kiezen”, vat ze hun opdracht al lachend samen. En meteen lijkt Veerle voor heel wat dilemma’s te staan.

Frits, David en Tristan

Ook Frits en David krijgen we te zien in de aflevering van maandag 31 augustus. Zij ontdekken een wel heel verrassende inschrijving. Tot slot is er ook nog Tristan, de eerste homoseksuele boer ooit in Boer zkt Vrouw. Benieuwd hoeveel mannen de boerenstiel met hem zien zitten.

Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home is er elke maandag om 20.35 uur op VTM … bekijk hier alvast de eerste beelden.

Meer
Lees meer...