Dé trends van Coachella 2019: glitter, neon en cowboyboots

Dé trends van Coachella 2019: glitter, neon en cowboyboots

Cochella is weer volop aan de gang, en wie nog denkt dat het festival enkel om de muziek draait, is er volledig naast. We smachten een heel jaar lang naar in welke gekke outfits de celebs, influencers en modellen nu weer gaan rond paraderen op het festival. Neon, sequin en cowboyboots zijn precies de go-to trends dit jaar. 

Coachella is al vier volle dagen bezig en we hebben al heel wat fantastische outfits zien passeren op Instagram. Wij verzamelden hier dé trends die ons opvielen tijdens het muziekfestival van 2019:

Glitter, glitter en nog eens glitter

Glitter, is een trend die al een aantal jaren hip is, maar wie dacht dat ze hun sequin truitjes nu wel naar de achterkant van de kleerkast mochten schuiven, heeft het helemaal mis, want op het festival is het weer full on glitter en dat kunnen we alleen maar toejuichen.

Kendall Jenner en Haily Bieber in een glittertop:

Dit glitter discokleed laat niet veel aan de verbeelding over:

A touch of naked

Dé coole trend waar alle modellen natuurlijk fan van zijn is de naked trend, kledij die niet veel aan de verbeelding overlaat. Dit gaat van stijlvolle see through-kleedjes tot het gebruik van tape of bodypaint.

Een see through-kleedje is helemaal trendy:

Deze naked top is nét niet over de top:

Romantisch wit:

Hoewel wit altijd af te raden is op een festival, laten de modellen van Coachella zien dat ze er perfect mee weg komen en geen schrik hebben van moddervlekken op hun witte romantische kleedjes. Toch raden we deze trend op Rock Werchter af, tenzij je het niet erg vindt om er de hele tijd op te moeten letten waar je gaat neerzitten of waar je loopt.

Een romantisch wit trouwkleed à la Madonna:

Deze Victoria Secret-modellen trokken dan weer hun bruidslingerie aan voor het Coachella muziekfestival:

Tie-dye

Op de catwalks was het al te zien dat de naughty noughties-periode terug is. Daarmee wordt de ‘stijlvolle’ periode van 2000 tot en met 2009 bedoelt, hoewel we niet veel heupbroeken of bandana’s konden spotten op het festival, is tie-dye een typische festivallook, weer helemaal in de mode.

Het supermodel Gigi Hadid bewees dit tweemaal met haar stijlvolle outfits:

Western:

Hippe cowgirls en cowboys passeren ons op het festival. Vooral de cowboyboots zijn populair, niet enkel omdat ze hip en funky zijn maar ook omdat ze gewoon praktisch zijn. Soms denken de modellen en influencers daar toch nog eens aan, heel soms dan.

De actrice Shay Mitchell was van kop tot teen als een cowgirl gekleed:

Het Victoria Secret-model laat het beste van haar zelf zien en combineert de westernlook met glitter:

Neon

Wie op wil vallen, moet neon dragen en opvallen doen ze zeker op het Coachella festival. Nu moet je niet direct aan verkeerslichten of fluostiften denken, maar aan hele hippe kledingcombinaties. Katy Perry en Winnie Harlow bewezen dit met hun outfits.

Het model Winnie Harlow volgt de trends op de voet met deze sportieve neon outfit:

Ook Katy Perry legt casual een neon trui over haar schouders:

Om af te sluiten nog een leuk dansje van James Cordon en Justin Bieber:

Gesponsorde artikelen