Left Right
scrollTop top

Kim Kardashian, Jimmy Kimmel en meer spreken stemmen in voor ‘PAW Patrol’-film


Paw Patrol
© Paw Patrol

Wie zelf kinderen heeft of de voorbije jaren al eens gaan babysitten is, kent PAW Patrol zonder twijfel. De Canadese kinderserie over Ryder en z’n team aan reddingshonden is razend populair. Daarom is het dan ook niet héél verrassend dat er een film komt, met een heuse sterrencast. Onder andere Kim Kardashian, Jimmy Kimmel en Yara Shahidi spreken stemmen in voor PAW Patrol: The Movie.

Of je het nu wil toegeven of niet, je kent PAW Patrol. De Canadese kinderserie gaat over Ryder en z’n reddingshonden, en is over de hele wereld razend populair.

Sterrencast

De serie is zelfs zó populair dat ie binnenkort z’n eigen film krijgt. De productie van PAW Patrol: The Movie is al volop bezig, en nu is ook de castinglijst bekendgemaakt. Daarop prijken heel wat wereldsterren, die niet te zien, maar te horen zullen zijn.

Het gaat onder andere om Kim Kardashian-West, Jimmy Kimmel, Tyler Perry (Madea), Randall Park (The Interview), Dax Shepard (Parenthood), Yara Shahidi (Black-ish), Iain Armitage (Young Sheldon), Marsai Martin (Black-ish) en Will Brisbin (Forbidden Playground).

Augustus 2021

Schrijver/animator Cal Bunker neemt de regie van de PAW Patrol-film in handen. Daarin worden Ryder en z’n honden opgeroepen om Adventure City te redden uit de handen van Burgemeester Humdinger. Volgens entertainmentwebsite Variety gaat PAW Patrol: The Movie op 20 augustus 2021 in première.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update