‘Love Island’-Lotte over toekomst met Jarne

Lotte en Jarne
Instagram Lotte van Leeuwen

In het begin van Love Island leken Lotte en Jarne ideaal voor elkaar. De twee zochten vanaf het begin toenadering naar elkaar. Maar hoe langer het programma duurde, hoe meer barsten de relatie vertoonde. Uiteindelijk besloten ze om vrienden te zijn. Lotte vertelt in een video met haar eilandgenote Melany over hoe de situatie er nu voor staat.

Het leek het ideale koppel tijdens het eerste seizoen van Love Island: Lotte en Jarne. Veel kijkers dachten dat de twee voor elkaar gemaakt waren. Lotte twijfelde eerst nog even over Noah, maar koos toch voor de Vlaming. Maar al snel merkten de eilandbewoners dat de twee niet zo perfect zijn.

‘Perfecte koppel’

Jarne was namelijk veel te grof voor Lotte, waarop Lotte dan weer te emotioneel was voor Jarne. Een moeilijke situatie die de twee niet konden overwinnen. Daarom besloten ze om het programma af te sluiten als vrienden. Maar nu reageert Lotte hoe de situatie er voor het ex-koppel uitziet.

In een video met Melany vertelt Lotte over de situatie tussen haar en Jarne. Kijkers mogen haar en Melany vragen stellen. Een van de vragen is hoe de situatie tussen Lotte en Jarne nu is. “Jarne en ik hebben nog contact gehad na Love Island. Dat contact verliep jammer genoeg niet echt vlot. Daarom hebben we besloten om het contact te verbreken”, vertelt Lotte zelf in de video.

Chey

Een toekomst voor het ‘perfecte’ koppel zit er dus niet in. Lotte vertelde dat als ze opnieuw mocht kiezen, ze resoluut voor Cas zou gaan. Daarnaast hebben Lotte en Chey opnieuw contact met elkaar. Ze heeft contact opgenomen met Lotte na Love Island om haar excuses aan te bieden. “Chey was er altijd voor mij. Ze steunt me nu ook nog in alles” zegt Lotte.

Gesponsorde artikelen