Populair ‘Love Island’-koppel begint te twijfelen

Love Island Lotte Jarne
VIER

We zijn ondertussen al enkele weken ver in Love Island en er zijn een paar koppels die al van helemaal in het begin “samen zijn”. Maar voor een van die “sterke koppels” zouden het weleens de laatste dagen kunnen zijn. Lotte en Jarne beginnen namelijk te twijfelen aan hun “relatie”.

Love Island, you love it or you hate it. Maar het is alvast onze nieuwste guilty pleasure. En het belooft vanavond weer spannend te worden. We krijgen een nieuwe herkoppeling en die zou het einde kunnen betekenen voor droomkoppel Jarne en Lotte.

Jarne en Lotte

Jarne en Lotte is een van de eerste koppels die op Love Island gevormd werd. Op de eerste dag koos Jarne al voor Lotte, maar werd ze uiteindelijk afgesnoept door Noah. Al snel kwamen de twee dan toch samen en sindsdien zijn ze onafscheidelijk.

Tot nu, want in een teaser voor de aflevering van vanavond is te zien hoe de “relatie” van Lotte en Jarne barstjes begint te vertonen. De twee beginnen te twijfelen aan elkaars oprechtheid. En met een herkoppeling in het vooruitzicht is dat niet het beste moment. Zeker nu Makiko ook al haar interesse in Jarne heeft uitgesproken.

Bekijk hier de teaser voor Love Island:

Scheurtjes in de relatie van Jarne en Lotte? Tijd voor herkoppeling!

Blijven Lotte en Jarne wel bij elkaar na de herkoppeling? ? 20:30 uur bij RTL 5 en Videoland! ?

Geplaatst door Love Island RTL op Maandag 24 juni 2019

Gesponsorde artikelen