Maxime Meiland heeft een relatie met de cameraman

Maxime Meiland heeft een nieuwe vriend. Dat laat haar vader, realtyster Martien, weten aan de Nederlandse website RTL Boulevard. De twee leerden elkaar kennen op Chateau Marillaux, het Franse kasteel waar de familie Meiland tot voor kort woonde. De nieuwe vriend maakte deel uit van de cameraploeg van Chateau Meiland.

https://www.instagram.com/p/CEXa-YbFqKQ/

“Het overkomt je natuurlijk”, reageert vader Martien. “Je komt iemand tegen en dan denk je: goh, wat een leuke zoon. Het is echt een onwijs leuke jongen. Buiten dat hij er goed uitziet, is hij heel aardig en gezellig, en hij past helemaal in onze family.”

Martien Meiland is dan ook erg blij voor zijn dochter: “Volgens mij is het ook haar eerste echte vriendje.” De 24-jarige Maxime Meiland leerde cameraman Leroy Molkenboer kennen toen hij een paar dagen in Frankrijk was om een deel van het realityprogramma op te nemen. “Op de eerste avond zaten we na afloop te wijnen en toen zei hij tegen Erica: ‘Ik kom in een warm bad bij deze familie'”, zegt Meiland nog.

Nieuw seizoen

De familie Meiland woont ondertussen weer in Nederland. Ze verblijven op een fraaie boerderij in Hengelo in het oosten van het land. Die kostte hen zo’n 900.000 euro. Op het domein zijn ondertussen de opnames gestart voor het vierde seizoen van Chateau Meiland. Onder meer de verhuis van Frankrijk naar Nederland wordt in beeld gebracht. Het kasteel in Frankrijk staat trouwens nog steeds te koop voor 1,25 miljoen euro.

De Meilandjes zijn alvast met open armen verwelkomd in hun nieuwe woonplaats. “Ze zijn hier eind vorige week nog komen eten”, vertelt Damian Rondeel, die bij eetcafé Jansen en Jansen werkt, in de Nederlandse krant Algemeen Dagblad. “Dat was erg leuk. Ze waren heel relaxed en het leek alsof ze hier al jaren wonen. Natuurlijk werden ze wel meteen herkend. Mensen wilden met hen op de foto en een praatje maken. Daar maakten ze geen probleem van. Ze maakten tijd voor iedereen en hadden absoluut geen kapsones.”

Meer
Lees meer...