Nieuwe mini-barbecue van Action voor kleine tuinen en balkons kost amper 10 euro

Nieuwe mini-barbecue van Action voor kleine tuinen en balkons kost amper 10 euro

Je hebt zin om te barbecueën maar je kleine balkon laat dat jammer genoeg niet toe? Dan is er een oplossing, want Action verkoopt momenteel mini-barbecues die perfect te gebruiken zijn in een kleine ruimte. Wees nu eerlijk: wat is een zomer zonder één keer te barbecueën?

Het is gedaan met te zitten watertanden op je balkon of in je kleine tuintje door de vele aroma’s en geuren die je tegemoet komen zodra je buurman nog maar eens zijn barbecue aansteekt. Action heeft daar een oplossing voor bedacht en verkoopt nu mini-barbecues voor maar liefst 9,95 euro.

Barbecueën met gas, houtskool of hout?

Mini-barbecue

Je nieuwe mini-barbecue is niet enkel klein, het is ook nog eens gemakkelijk in elkaar te zetten zonder dat je je gereedschap hoeft te gebruiken. Dit rode tuinapparaat werkt op kolen en is heel gemakkelijk om mee te nemen door zijn kleine afmetingen van 28 cm x 36 cm x 44 cm. Voor de rest werkt de mini-barbecue op helemaal dezelfde manier als een groter formaat. Schiet je snel naar de Action of bestel de mini-barbecue nu online, want de zomer zal er sneller zijn dan je denkt.

De 9 zotste barbecuerecords ter wereld die je meteen doen watertanden.

action

Gesponsorde artikelen